Connect with us
Cod galben de ploi pentru 24 si 25 mai. Vezi zonele avizate

Știri

Cod galben de ploi pentru 24 si 25 mai. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil pentru zilele de 24 si 25 mai. Codul vizeaza instabilitatea atmosferica si se refera la caderi de apa insemnate cantitativ pentru intervalul 24 mai 2016 ora 15 – 25 mai ora 21.

Mai mult de jumatate din tara este vizata de codul galben emis de Administratia Nationala de Meteorologie. In intervalul mentionat mai sus vor cadea ploi insemnate cantitativ. Sunt anuntate averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, si, pe arii restranse va cadea grindina.

COD GALBEN DE PLOI. Cantitatea de apa va depasi 50 pana la 70 de litri pe metru patrat in Carpatii Orientali, respectiv 20-25 litri pe metru patrat in regiunile Transilvania, Moldova, Dobrogea si Maramures. Judetele din sudul tarii si Timisoara nu sunt vizate de aceasta atentionare meteorologica.

Procurorul Elodiei preia cazul Condrea

Procurorul general vorbeste despre filajul lui Dan Condrea, facut ipotetic de SRI

COD GALBEN DE PLOI. Vremea rea se va intensifica in special in noaptea dintre 24 si 25 mai, cele mai multe ploi, insotite de vijelie, vor afecta in special nordul Munteniei si centrul tarii (judetele Sibiu, Brasov si Mures).

Cod galben de ploi pentru 24 si 25 mai. Vezi zonele avizate

In Bucuresti, ploile se vor intensifica de miercuri seara incolo si vor tine pana sambata, pe 28 mai. Temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada, cu maxime de 25-26 grade si minime de 12-13 grade Celsius.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top