Connect with us
Cod galben de vânt puternic pentru mai multe județe. Avertismentul ANM de joi

Știri

Cod galben de vânt puternic pentru mai multe județe. Avertismentul ANM de joi

Mai multe județe se află sub cod galben de vânt puternic, joi, până la ora 14.30.

Conform meteorologilor, se vor semnala  intensificări ale vântului care, la rafală, vor atinge viteze de 50…60 km/h, izolat 70 km/h.

Afectate vor fi: Județul Suceava: zona joasă; Județul Vaslui; Județul Bacău: zona joasă; Județul Vrancea: zona joasă; Județul Botoşani; Județul Neamţ: zona joasă; Județul Galaţi; Județul Iaşi.

Vântul va continua să prezinte intensificări susținute pe parcursul zilei.

Mai multe județe au fost joi dimineața sub cod galben de ceață. În Brașov, Alba, Sibiu, Mureș și Harghita, vizibilitatea a scăzut la primele ore sub 50 de metri.

Cum va fi vremea pe 19 aprilie. Prognoza meteo de joi

Vremea joi, în București

În Bucureşti joi avem atmosferă schimbătoare, vânt insistent, destul de mulţi nori şi o repriză de ploaie la apropierea nopţii. Presiunea atmosferică scade, iar maximă creşte faţă de miercuri şi ajunge la 25 de grade.

Domină timpul frumos, deşi mai sunt ceva condiţii de ploaie. Vântul va fi nervos pe timpul zilei şi mai domol către seară, iar temperaturile scad perceptibil: ajung pe la 20 de grade după prânz şi la 7 – 8 grade în noaptea următoare.

Sâmbătă se înseninează şi se încălzeşte din nou. Vântul nu exagerează, iar maximă atinge 24 de grade, o valoare de lună mai. Vreme bună prindem şi duminică. Se face şi mai cald, atmosfera va fi plăcută, norii destul de rari şi temperaturile ajung pe la 26 de garde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top