Connect with us
Accident teribil în Piatra Neamț, unde autoritățile au declanșat cod roșu de intervenție. Acestea au participat la salvarea mai multor călători.

Știri

Cod roșu de intervenție în Piatra Neamț, după ce un șofer a intrat într-un microbuz

Accident teribil în Piatra Neamț, unde autoritățile au declanșat cod roșu de intervenție. Acestea au participat la salvarea mai multor călători.

Șoferul unei mașini a murit, după ce a pătruns pe contrasens și a izbit violent un microbuz de călători. Cinci oameni au fost transportați de urgență la spital pentru că au fost răniți.

Șoferul vinovat de producerea accidentului este un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, inspector Elena Bulgărea.

Potrivit primelor informații, șoferul ar fi suferit un infarct. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Cod roșu de intervenție în Piatra Neamț

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspector Elena Bulgărea, a declarat pentru Agerpres că accidentul s-a produs în municipiul Piatra Neamţ după ce şoferul unei Dacii Solenza a intrat pe contrasens şi s-a izbit în plin de microbuzul de transport persoane.

Cinci pasageri din microbuz, între care și doi copii, au fost răniţi uşor. Aceștia au fost transportaţi cu mai multe ambulanţe la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Citește și: Stare de alertă la Târgul de Crăciun din Capitală. Un necunoscut a anunțat existența unui colet
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top