Categorii Știri

Confruntare între Israela Vodovoz și amanta lui Liviu: „Când s-au cunoscut…

Israela Vodovoz și Simina Armonia s-au confruntat din nou. Soția lui Liviu Arteni a făcut noi mărturisiri despre dependența de alcool a bărbatului și despre cum amanta l-a influențat negativ.

Simina a dezvăluit că prima oară când l-a văzut pe Liviu, i s-a făcut milă de el.”Cea mai mare formă de iubire este mila. Mie mi-a fost milă de el la început. Era disperat când l-am văzut,” a spus Simina, la Antena 1.

De cealaltă parte, Israela a lansat un atac dur la adresa amantei soțului său, acuzând-o pe aceasta că l-a făcut pe Liviu să se reapuce din nou de băut. Ea spune că acesta se lăsase de alcool înainte de a o cunoaște pe Simina.

„Când ei s-au cunoscut, Liviu era echilibrat cu alcoolul. Din cauza Siminei, Liviu a început să bea iar. Când s-au cunoscut, prima dată când a stat cu ea a stat la o cafea,” a mai mărturisit Israela.

Citește și:Israela, siluită de Liviu: „M-a obligat să…

Citește și: Israela o face praf pe amanta lui Liviu. Araca fără precedent!

Femeia a mai spus și că Simina nu a reprezentat niciodată nimic pentru soțul său: „El faţă de această femeia nu a avut nimic. Îmi povestea tot ce vorbea cu ea”.

Liviu Arteni și Israela Vodovoz sunt unul unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din țară, între ei fiind o diferență de vârstă de aproximativ 30 de ani. Cei doi întâmpină probleme în mariaj și se pare că Liviu are probleme grave cu consumul de alcool.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More