Connect with us
Accident la Ștefan cel Mare, în județul Constanța. Doi oameni au murit, iar alți doi sunt în stare gravă. Unul a fost luat cu elicopterul SMURD.

Știri

Constanța: Accident la Ștefan cel Mare. Doi oameni au murit

Un accident grav s-a petrecut în apropiere de localitatea Ștefan cel Mare din județul Constanța. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 22 C, Murfatlar – Cernavodă.

Mai multe echipajde de pompieri, ambulanțe, dar și un elicopter SMURD s-au deplasat la locul accidentului. Centrul Infotrafic anunță că două mașini și un autotren au fost implicate în incident.

Citește și: Accident în Costești, județul Vrancea. Doi oameni sunt în stare critică

Doi oameni au murit, iar alți doi au fost răniți, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Unul dintre răniți a fost preluat de elicopter, iar celălalt de un echipaj al SMURD. Cei doi vor fi duși la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Televiziunile de știri anunță că răniții sunt Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești ”Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu și plutonierul major Dan Nica.

Circulația în zonă a fost oprită. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top