Connect with us
Constanța: O bătrână găsită moartă în urma unui incendiu izbucnit la locuința sa. Incendiul a izbucnit de la jarul căzut din sobă

Știri

Constanța: Bătrână găsită moartă, în urma unui incendiu produs de o sobă

Constanța: O bătrână găsită moartă în urma unui incendiu izbucnit la locuința sa. Medicii legiști urmează să stabilească dacă decesul a fost cauzat de incendiu sau de alte cauze.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, în jurul orei 5.30, la un incendiu izbucnit într-o casă situată pe strada Ştefan Mihăileanu, la numărul 43, în municipiul Constanţa, informează reprezentanții ISU Dobrogea. La fața locului s-au deplasat două autospeciale.

Bătrână găsită moartă în urma unui incendiu în Constanța

Pompieri au găsit la intrarea în locuință o bătrână căzută în fața ușii unei camere. Medicii sosiți la fața locului i-au acordat primele îngrijiri însă bătrâna nu a putut fi salvată, potrivit news.ro.

Bunurile aflate în camere de 20 de metrii pătrați au fost distruse complet de flăcări. Pompierii au reușit totuși să împiedice extinderea incendiului la locuințele din vecinătate.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit de la jarul căzut din soba aflată în cameră.

Citește și: Sibiu: Accident la Saroș pe Târnave. Traficul pe DN14 este blocat

Bătrâna stătea cu chirie în imobilul afectat de incendiu. Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top