Connect with us
Tragedie în Constanța! Un bărbat a murit în timp ce aștepta un consult. Acesta a mers la un control oftalmologic la o clinică privată a murit în timp ce aștepta la coadă pentru un consult.

Știri

Tragedie în Constanța! Un bărbat a murit în timp ce aștepta un consult

Tragedie în Constanța! Un bărbat a murit în timp ce aștepta un consult. Acesta a mers la un control oftalmologic la o clinică privată și a murit în timp ce aștepta la coadă pentru un consult.

În cursul zilei de sâmbătă, 17 decembrie, un bărbat în vârstă de 53 de ani a decedat. Incidentul s-a produs în timp ce se afla într-o clinică. Situată pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanţa, clinica oferă consultaţii, operaţii şi tratamente oftalmologice.

La numai 10 minute de stat la coadă, bărbatului i s-a făcut rău, iar cadrele medicale de pe ambulanță au intervenit.

Tragedie în Constanța! Un bărbat a murit în timp ce aștepta un consult

Acesta era cunoscut cu afecţiuni cardiace şi se pare că avea o programare. Se afla în sala de aşteptare atunci când i s-a făcut rău. La faţa locului au ajuns cadrele medicale de pe Ambulanţă, dar nu au mai putut face nimic pentru el, constatându-i decesul. Poliţiştii constănţeni au declanşat o anchetă. Trupul neînsufleţit va fi depus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Citeste și: Agresorii din Botoșani, reținuți. Au bătut și jefuit cinci femei
La numai 10 minute de așteptat, bărbatul îm vârstă de 53 de ani a murit, iar medicii sosiți la fața locului au început resuscitarea.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top