Connect with us
Constanța: Un copil de 7 ani s-a înecat la plaja Modern. Cine e victima

Știri

Constanța: Un copil de 7 ani s-a înecat la plaja Modern. Cine e victima

Un copil de doar 7 ani a murit înecat, fiind scos din valurile mării pe plaja Modern din Constanța.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, o persoană a anuţat luni seara, la numărul unic de urgenţă 112, că un copil este inconştient, el fiind scos de valuri din mare pe plaja Modern din municipiul Constanţa.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa au declarat că manevrele de resuscitare efectuate de echipajul medical chemat la faţa locului au fost zadarnice, fiind constatat decesul minorului. Copilul era din localitatea constănţeană Dobromir și avea doar șapte ani.

Referitor la adolescentul în vârstă de 14 ani dispărut în Marea Neagră, în zona plajei localităţii Corbu, cei 25 de scafandri care l-au căutat luni pe parcursul întregii zile au sistat la ora 20,00 respectiva acţiune, trupul minorului nefiind găsit.

„Sunt scafandrii de la Inspectoratele judeţene pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Suceava, Hunedoara, Bucureşti-Ilfov, Vrancea, Teleorman şi Constanţa. Aceştia din ţară se află în stagiul de antrenament la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie Constanţa”, a spus la începutul căutărilor purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anca Chiriţă, adăugând că este prima acţiune de acest gen la care participă un număr aşa de mare de scafandri.

Duminică seară, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Republica Moldova, aflat pe litoralul românesc pentru a lucra, s-a înecat în mare, la Neptun. Trupul acestuia a fost găsit printre stabilopozii digului din staţiune.

Potrivit reprezentantei ISU Constanţa, în acest an, începând cu 1 mai, în apele Mării Negre s-au înecat patru persoane.

Citește și: Trei frați din Moldova s-au înecat într-un bazin acvatic

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top