Connect with us
Consumul de vin inainte de culcare te ajuta sa slabesti

Știri

Consumul de vin inainte de culcare te ajuta sa slabesti

Consumi vin inainte sa te culci? Acest obicei te-ar putea ajuta sa slabesti!

Exista un studiu care confirma faptul ca pierderea in greutate si consumul de vin merg mana in mana. Nici nu se putea o veste mai buna!

Un studiu recent efectuat la Wishington State University a demonstrat ca vinul este foarte bun pentru slabit, si asta datorita unei substante minune numita resveratrol. Aceasta substanta este gasita cel mai frecvent in vinul rosu si are o importanta uriasa pentru sanatatea intregului organism.

STIAI CA CIOCOLATA TE VINDECA DE RACEALA? UITE CUM ESTE POSIBIL!

Cercetatorii au demonstrat ca acest compus transforma grasimea alba in grasime bruna, a doua fiind mult mai usor de eliminat. Da, in organismul uman exista doua tipuri de grasimi. Grasimea bruna are rolul de a transforma caloriile in caldura, astfel avand loc un proces de incalzire a corpului. Aceasta este bruna la culoare din cauza numarului ridicat de mitocondrii, acestea fiind responsabile de numarul ridicat de calorii care se ard odata cu eliminarea acestei grasimi.

Un alt studiu efectuat in 2012 a concluzionat ca un pahar de vin rosu servit seara inainte de culcare taie pofta de dulce si inhiba foame pe timpul noptii. Stim prea bine ca multe femei au prostul obicei de a da buzna in frigider la ore tarzii, asa ca asta este o veste buna. Desigur, consumul trebuie sa se limiteze la un singur pahar, caci alcoolul in exces poate provoca multe daune intr-un corp sanatos. De mentionat este si faptul ca studiul nu a fost efectuat pe oameni, asadar nu este extrem de sigur.

Cu siguranta medicul iti poate recomanda si alte modalitati prin care te poti bucura de beneficiile resveratrolului, insa nu ar trebui sa excluzi total consumul de vin rosu. Aceasta este o bautura foarte sanatoasa atat timp cat este naturala si se consuma cu limita.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top