Connect with us

Știri

Cornel Patrichi o DESFIINTEAZA pe Mihaela Radulescu! Cat de slab pregatita e jurata de la ROMANII AU TALENT in ceea comenteaza in fiecare vineri seara

Cornel Patrichi este unul dintre cei mai respectati specialisti in ale dansului, parerile sale fiind certificate de scoala si experienta profesionala pe care le are. Tocmai de aceea, fostul jurat de la „Dansez pentru tine” si-a permis sa o puna la zid pe Mihaela Radulescu despre care spune ca este o habarnista in ce priveste arta dansului, dar se trezeste sa comenteze.

Mihaela Radulescu a comentat un act artistic vineri seara sustinut de trupa Sukar 10 Prajini, carora le-a spus ca ar dori sa vada „niscaiva piruete si cambreuri pe spate cu trombonul la gat”, lucru imposibil potrivit specialistilor.

CITESTE SI: ELENA UDREA, INCONJURATA DE HEROINA IN PENITENCIAR! DEZVALUIRI-BOMBA

“Combinatia de cambreuri pe spate cu piruete o fi la ea, la taximetre!!! Oameni buni, este o mare diferenta intre aparatul de taxat si balet! E adevarat, Mihaela Radulescu a cochetat cu gimnastica ritmica si poate s-a documentat in dansul clasic, dar ii spun ca dizertatia ei despre coregrafie este un fonfleu!

Cambre, nu cambreuri, pentru ca este un termen frantuzesc ca aproape toti termenii din lumea dansului, este o indoire a corpului din talie in spate, pe lateral stanga, pe lateral dreapta si chiar si in fata. Concomitent cu pirueta nu se poate face, intrucat pirueta inseamna sa ai spatele drept si capul la fel!

In concluzie este imposibil sa realizezi un asemenea act artistic, doar doamna Mihaela vede asa ceva”, a declarat Cornel Patrichi pentru wowbiz.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top