Connect with us
barba

Știri

Crezi că bărbaţii cu barbă sunt atrăgători? Atunci nu citi asta!

Crezi că bărbaţii cu barbă sunt atrăgători? Atunci nu citi asta! Specialistul pe probleme de păr şi scalp Carol Walker le-a spus celor de la Daily mail că părul facial creşte riscul apariţiei bolilor de piele, iar germenii pot fi transferaţi mult mai uşor persoanelor cu care bărbaţii respectivi intră în contact. În plus, cei care au barbă au tendinţa să o atingă des, iar asta duce la transmiterea bacteriilor de pe părul respectiv pe mâini.

Alţi doi cercetători au declarat că „bărbaţii cu barbă găzduiesc un număr mare de bacterii, mult mai multe decât cei fără barbă, ori decât femeile”. Carol Walker tinde să-i contrazică şi afirmă că „este vorba despre acelaşi microb care se găseşte în mod normal pe piele. Nu este problematic şi nici nu reprezintă un risc pentru sănătate”.

sursa foto incredibeard

sursa foto incredibeard

Chiar dacă barba naşte anumite controverse, rămâne în continuare un atu al purtătorilor. Un studiu din 2013 a arătat că femeile sunt atrase de bărbaţii cu păr facial, întrucât ar avea calităţile specifice unui părinte bun, iar atracţia sexuală faţă de aceştia este mult mai mare.

În plus, barba nu este un lucru pe care să-l întâlnim la fiecare bărbat, iar unicitatea ei, dată de purtător după bunul plac (scurtă, lungă, tunsă sau nu), le face pe femei să-şi dorească pe cineva cu păr facial, în detrimentul domnilor care obişnuiesc să se bărbierească.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top