Connect with us
Crima din Brașov: Ce au găsit legiștii la autopsie. Avocatul criminalului vine cu noi informații înfiorătoare despre acesta

Știri

Crima din Brașov: Ce au găsit legiștii la autopsie. Avocatul criminalului vine cu noi informații înfiorătoare despre acesta

Au apărut noi detalii legate de crima din Brașov. Legiștii au redactat un raport preliminar al autopsiei celor victime, iar avocatul lui Florin Mircea Buliga, tatăl criminal, a făcut dezvăluiri șocante despre clientul său.

Conform legiștilor, cele trei victime au fost ucise în somn și nu s-au putut lupta pentru viața lor

„Raportul preliminar al autopsiei confirmă că victimele au fost înjunghiate în somn. Din acest raport reiese că nu prezintă urme de apărare, semn că victimele nu s-au putut lupta pentru viaţa lor.

Urmează să primim redactat raportul complet şi atunci vom avea mai multe informaţii. Aşteptăm în zilele următoare şi rezultatul analizelor de sânge şi urină prelevate de la Florin Mircea Buliga care ne vor arăta dacă a consumat alcool sau droguri în ziua crimei“, a declarat procurorul de caz Daniel Dancă, conform Adevărul.

Prima care a murit a fost femeia de 42 de ani, mama copiilor. Mircea Buliga a așteptat ca ea să adoarmă pe masa de masaj, apoi a înjunghiat-o de trei ori în piept. În tot acest timp, fiul său era în camera lui, jucându-se pe calculator.

După ce s-a mai rugat un timp, criminalul și-a sunat fiica. Aceasta a spus că va veni imediat acasă. Ulterior, ajunsă la domiciliu, ea s-a dus direct la culcare.

Criminalul a așteptat până la miezul nopții, apoi și-a înjunghiat fata în inimă de opt ori. Apoi, a mers în camera băiatului și l-a înjunghait de trei ori. Arma crimei a fost lăsată pe patul băiatului.

Mircea Buliga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și riscă ani grei de închisoare.

Crima din Brașov: Avocatul bărbatului: „Vorbește mult despre Anticrist”

Avocatul Daniel Diaconu a dat unele detalii cutremurătoare care dau de gândit despre starea psihică a bărbatului care a comis crima din Brașov.

„Povestea legată de decizia lui de a îşi lua viaţa e destul de amplă şi este legată, spune el, de simbolul cifrei 6, care, practic, toată viaţa l-a urmărit.

Numele lui are trei cuvinte, toate din cifra 6, este născut în ziua de 6, spunea că la vârsta de 38 de ani, deci practic acum şase ani, a mai avut o tentativă de sinucidere. 

Este un om care vorbeşte mult despre Crist, despre Anticrist, despre faptul că cei din jurul lui aduceau aminte şi discutau mult cu el despre posibile legături de sinucidere şi de cât de grea este viaţa pe acest Pământ şi că copiii lui ar dori să aibă o altă viaţă şi, într-un final, el zice că le-a ales o viaţă mai bună şi că acum sunt îngeri”, a spus avocatul pentru Digi 24.

El a mai mărturisit că bărbatul era foarte puțin coerent în timpul audierilor și că prezenta un comportament care sugera că ar fi consumat droguri.

„A şi recunoscut că mai consuma ocazional droguri şi substanţe interzise s-au găsit şi în maşina sa”, a mai spus avocatul.

El a mai precizat că individul era obsedat de ezoterism și vorbea des despre Illuminati, expansiunea conștiinței sau teoria îngerilor. Mai mult decât atât, se pare că și soția sa vorbea despre aceste subiecte des, lucru care i-a alimentat bărbatului obsesia.

Avocatul a mai spus că relația dintre Florin Mircea Buliga și soția sa scârțăia și că acesta ar fi avut reproșuri la adresa acesteia.

Daniel Diaconu consideră că vizita la mănăstirea Șincai a avut un factor declanșator pentru gestul bărbatului și a mai precizat că el regretă pierderea firmei sale și nu a familiei.

Citește și: Criminalul din Brașov a fost arestat preventiv! Ce a putut să le ceară anchetatorilor

Citește și: Tulburător! Ce ar fi făcut „tatăl criminal” din Brașov, înainte de a-și ucide copiii și soția

Citește și: Ce le-a spus Florin Mircea Buliga, tatăl criminal din Brașov, anchetatorilor. Iată motivul pentru care și-a ucis familia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top