Connect with us
Crimă în Argeș! Și-a ucis soția și a fugit. Cu cine a fost găsit supectul, toată familia este șocată

Știri

Crimă în Argeș! Și-a ucis soția și a fugit. Cu cine a fost găsit supectul, toată familia este șocată

Poliţiştii argeşeni au reușit să îl prindă miercuri pe un bărbat suspectat că și-ar fi lovit soția și a fugit. Agresorul era suspectat că i-ar fi creat leziuni soției sale, leziuni care ar fi condus la deces și că apoi a fugit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, bărbatul a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu şi a fost condus la audieri.

O femeie de 28 de ani, care prezenta leziuni în zona gâtului, a fost transportată în stare gravă la spital, unde ulterior a murit. Din primele cercetări a rezultat că victima a avut o altercaţie cu soţul.

Mai multe echipaje au plecat în căutarea bărbatului, existând informaţii că acesta ar fi plecat împreună cu fiul în vârstă de trei ani.

Poliţiştii şi jandarmii au asigurat, totodată, dispozitive de siguranţă în oraşul Ştefăneşti, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde s-au strâns zeci de rude ale femeii decedate.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Crima din Brașov: Ce au găsit legiștii la autopsie. Avocatul criminalului vine cu noi informații înfiorătoare despre acesta

Au apărut noi detalii legate de crima din Brașov. Legiștii au redactat un raport preliminar al autopsiei celor victime, iar avocatul lui Florin Mircea Buliga, tatăl criminal, a făcut dezvăluiri șocante despre clientul său.

Conform legiștilor, cele trei victime au fost ucise în somn și nu s-au putut lupta pentru viața lor

„Raportul preliminar al autopsiei confirmă că victimele au fost înjunghiate în somn. Din acest raport reiese că nu prezintă urme de apărare, semn că victimele nu s-au putut lupta pentru viaţa lor.

Urmează să primim redactat raportul complet şi atunci vom avea mai multe informaţii. Aşteptăm în zilele următoare şi rezultatul analizelor de sânge şi urină prelevate de la Florin Mircea Buliga care ne vor arăta dacă a consumat alcool sau droguri în ziua crimei“, a declarat procurorul de caz Daniel Dancă, conform Adevărul.

Prima care a murit a fost femeia de 42 de ani, mama copiilor. Mircea Buliga a așteptat ca ea să adoarmă pe masa de masaj, apoi a înjunghiat-o de trei ori în piept. În tot acest timp, fiul său era în camera lui, jucându-se pe calculator.

Citește continuarea AICI.

Citește și: Crimă înfiorătoare! A ucis cu sânge rece patru persoane, ce pedeapsă a primit
Și-a împușcat iubitul în timp ce voiau să devină celebri pe internet. Ce pedeapsă a primit pentru crimă
Cine este Oana Neț, educatoarea din Timișoara care și-a ucis fiica și de ce ar fi comis crima

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top