Crimă în Brăila. Un pensionar și-a ucis colegul de cameră, într-un cămin de pensionari

12.04.2018
Crimă în Brăila. Un pensionar și-a ucis colegul de cameră, într-un cămin de pensionari

Crimă în Brăila. Un bătrân în vârstă de 85 de ani din Căminul de Pensionari „Sfinţii Petru şi Pavel” din Brăila şi-a înjunghiat joi colegul de cameră, un pensionar de 71 de ani, potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Brăila.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un bătrân de 71 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit de colegul în vârstă de 85 de ani, victima fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor şi fac cercetări pentru elucidarea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Crimă în Mureș! Doi tineri au fost găsiți decedați într-o gospodărie. Ce au descoperit anchetatorii

După ce cadavrele a două persoane din comuna Mica, Județul Mureș, au fost descoperite, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş efectuează cercetări pentru omor şi ucidere din culpă.

O tânără în vârstă de 17 ani a fost găsită cu gâtul tăiat, iar un bărbat a fost găsit spânzurat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în data de 9 aprilie, la ora 23,10, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Târnăveni a fost anunţat, prin apel 112, că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană decedată.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş. Care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului fapte. Și a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului.

Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat, într-o anexă a gospodăriei, şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare”, a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Procurorul Gheorghe Costea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a declarat, pentru AGERPRES, că cercetările sunt continuate de către procurori sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

„Se continuă cercetările până se vor clarifica împrejurările în care au decedat cele două persoane”, a arătat Gheorghe Costea.

Tânăra mersese în vizită cu copilul

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că femeia ucisă a mers în vizită, împreună cu copilul ei în vârstă de un an, la locuinţa bărbatului găsit spânzurat. Și că, întrucât nu s-a mai întors, o vecină a decis să o caute.

Acelaşi surse susţin că femeia a fost găsită cu o plagă tăiată la gât, în timp ce copilul era lângă ea.

CITEȘTE ȘI: Crimă în Argeș! Și-a ucis soția și a fugit. Cu cine a fost găsit supectul, toată familia este șocată
Crima din Brașov: Ce au găsit legiștii la autopsie. Avocatul criminalului vine cu noi informații înfiorătoare despre acesta
Crimă înfiorătoare! A ucis cu sânge rece patru persoane, ce pedeapsă a primit