Connect with us
Crimă în Militari, în noaptea de sâmbătă spre duminică. O fată a fost înjunghiată mortal de tatăl vitreg, cu care ar fi avut o relație amoroasă.

Știri

Crimă în Militari: O tânără, înjunghiată mortal de tatăl vitreg

Crimă în Militari! O tânără a fost înjunghiată mortal de tatăl vitreg, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un complex rezidențial situat în zona Militari. Agresorul l-a înjunghiat și pe prietenul tinerei.

Incidentul a avut loc în jurul orei 03.00. Tatăl vitreg, în vârstă de 25 de ani, s-a deplasat la blocul unde locuiește fata, unde a lovit-o cu mai multe lovituri de cuțit. Bărbatul și-a revărsat furia apoi asupra prietenului tinerei, l-a înjunghiat, și i-a tăiat cauciucurile de iarnă pentru a-l împiedica să fugă.

Fata nu a reușit să scape cu viață, ranile fiindu-i fatale. Prietenul ei a fost dus la Spitalul Universitar de Urgență din București. Potrivit unor martori citați de Antena 3, tatăl vitreg ar fi avut o relație amoroasă cu fata.

Citește și: Crimă la Timișoara: Tânăra de 18 ani care și-a ucis iubitul a fost arestată

Agresorul a fost reținut și va fi pus sub acuzare pentru omor și tentativă de omor.  La finalul cercetărilor, anchetatorii îl vor duce la locul crimei pentru reconstituire.

Ancheta este făcută de un procuror de la Parchetul Tribunalului Ilfov, care a finalizat duminică dimineaţa cercetările la faţa locului. Printre persoanele audiate la faţa locului este şi colega de apartament a tinerei înjunghiate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top