Connect with us
Crimă la Timișoara: Tânăra de 18 ani care și-a ucis iubitul a fost arestată

Știri

Crimă la Timișoara: Tânăra de 18 ani care și-a ucis iubitul a fost arestată

Crimă la Timișoara. Tânăra în vârstă de 18 ani, care și-a ucis iubitul, a fost arestată. Tânăra și iubitul ei, un om de afaceri din Timișoara, aveau o relație de aproximativ 2 ani. După o ceartă aprinsă, tânăra l-a înjunghiat mortal, cu mai multe lovituri de cuțit.

Cei doi au devenit iubiți în urmă cu 2 ani, când fata avea doar 16 ani. Ea rămăsese fără părinți și avea o situație grea. Au devenit iubiți, s-au mutat împreună, deși diferența de vârstă dintre ei era de 30 de ani.

Cei care o cunosc pe tânără spun că în ultima vreme era abătută și suferea de depresie. Mai mult, ea era extrem de geloasă pe iubitul ei.

Marți seara ei s-au certat, iar tânăra furioasă a luat un cuțit din bucătărie și l-a înjunghiat pe afacerist. Când a realizat ce a făcut, ea a sunat la 112. Medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva pe bărbat. Pentru că și tânăra avea câteva răni la o mână, ea a primit îngrijjiri medicale.

Mihaela Pop, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș: „Suspecta a fost reținută în cursul dimineții pentru omor asupra unui membru de familie, respectiv concubin. I-a aplicat 5 lovituri de cuțit cauzându-i leziuni care au dus la decesul acestuia.”

Citește și: Crimă la Timișoara: Afacerist ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Concubina sa este principalul suspect

Citește și: O mamă și-a ucis copilul într-un mod barbar. Motivul crimei este șocant

Astăzi, tânăra a ajuns la audieri, iar în fața anchetatorilor ea și-a mărturisit fapta. Ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Magistrații vor stabili acum dacă fata avea discernământ în momentul tragediei și în funcție de rezultatul o vor podepsi. Ea riscă ani grei de închisoare, pentru că este acuzată de omor calificat.

Afaceristul, în vârstă de 48 de ani, era cercetat de polițiști în celebrul dosar „minore pentru VIP-uri”, în care apar numele unor avocați și judecători.

Sursa foto: protv

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top