Connect with us
Crimă în Satu Mare: Un bărbat și fiul său, uciși în propria locuință

Știri

Crimă în Satu Mare: Un bărbat și fiul său, uciși în propria locuință

O crimă cumplită a avut loc în Satu Mare, unde un doi bărbați au fost uciși în propriul apartament.

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost descoperiţi ucişi în propria locuinţă din municipiul Satu Mare, poliţiştii având un cerc de suspecţi, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Paula Gabor.

„Doi bărbaţi de 74 şi 39 de ani, tată şi fiu, au fost găsiţi în apartament de către o vecină, care este şi rudă mai îndepărtată. Bărbatul de 39 de ani avea un handicap locomotor. Se fac verificări pentru reţinerea suspectului sau suspecţilor. Există un cerc de suspecţi”, a precizat Paula Gabor.

Băiatul era cunoscut cu un handicap şi era imobilizat în pat, unde a fost găsit, în timp ce corpul tatălui său era pe podea.

Potrivit sursei citate, victimele aveau răni în zona gâtului, cadavrele fiind ridicate pentru efectuarea autopsiei.

Conform surselor din rândul anchetatorilor, vecinii din bloc au relatat că marţi după-amiază au auzit scandal în apartamentul celor doi. Una dintre locatare a contactat o rudă a familiei, care a ajuns în cursul serii şi a sunat la Poliţie după ce a descuiat apartamentul.

Principala ipoteză a poliţiştilor este că cei doi au fost ucişi, însă nu au oferit informaţii cu privire la rănile suferite de victime

În oraş au fost organizate razii pentru identificarea autorilor, care ar putea fi persoane fără adăpost din zonă.Deocamdată nu a fost reţinută nicio persoană.

Citește și: Șoc pentru Cătălin Botezatu. Constantin Toma s-a sinucis!

Citește și: Crima din Baia Mare: Ce spun anchetatorii la 3 luni de la uciderea micuței Estera

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top