Connect with us
Crimă în Vaslui. O tânără de 22 de ani a fost găsită înjunghiată în propria sa locuință. Soțul ei a fost descoperit cu gâtul tăiat

Știri

Crimă în Vaslui: Tânără găsită înjunghiată, soțul ei cu gâtul tăiat. Care este prima ipoteză

Crimă în Vaslui. O tânără de 22 de ani a fost găsită înjunghiată în casă. Soţul său a fost descoperit cu gâtul tăiat. Prima ipoteză care este luată în calcul este crimă urmată de tentativă de sinucidere

O tânără de 22 de ani a fost găsită moartă, sâmbătă, cu o plagă înjunghiată în piept. Ea a fost descoperită în locuinţa sa din localitatea vasluiană Ciocani. În acest timp, soţul său, de 27 de ani, se afla în stare gravă, cu gâtul tăiat, în aceeaşi casă. Prima ipoteză luată în calcul de către anchetatori este crimă urmată de o tentativă de sinucidere.

Teribila descoperire a fost făcută de mama fetei, care venise în vizită la cei doi. Îngrozită, femeia a sunat la 112. Ajunși la fața locului, medicii l-au găsit pe bărbat în viață. Bărbatul a fost dus de urgență la spital.

Copiii celor doi, martori la crima din Vaslui

”Mama femeii, cea care a sunat la numărul de urgenţă 112, a precizat că fiica sa ar fi fost înjunghiată în zona toracică de către soţul său, care apoi a vrut să se sinucidă. Mai multe echipaje de poliţişti, însoţite de un procuror, s-au deplasat la faţa locului, unde desfăşoară cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a petrecut incidentul”, a declarat, miercuri, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Citește și: Crima din Timișoara: Mama băiețelului de 6 ani, internată la Psihiatrie

Cei doi soţi au împreună trei copii cu vârste de până la cinci ani, care, se pare, ar fi fost martori la crimă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top