Connect with us
crimă rădăuți

Știri

Crima din Timișoara: Mama băiețelului de 6 ani, internată la Psihiatrie

Apar noi elemente despre crima din Timișoara. Mama băiețelului de 6 ani omorât de tatăl său a fost internată la Clinica de Psihiatrie din oraș, din cauza șocului.

Femeia este atent monitorizată de medicii de la Psihiatrie, întrucât șocul suferit este destul de mare. Doctorii o vor ține sub supraveghere câteva zile. Între timp, polițiștii continuă ancheta în acest caz ca să stabilească cu exactitate cum s-au petrecut faptele. Criminaliștii vor să afle din ce cauză și-a ucisul fiul după care s-a sinucis.

În presă au apărut la scurt timp informații potrivit cărora bărbatul ar aparține unui cult religios. Reprezentanții organizației „Martorii lui Iehova” precizează că nimeni din familie nu este aparține cultului.

Băiatul de șase ani a fost înjunghiat ieri de tatăl său. Acesta i-a aplicat un cuțit direct în piept și apoi a încercat să se sinucidă. În timpul comiterii faptei, mama băiatului făcea duș. În momentul în care a ieșit din baie, femeia a auzit zgomote ciudate dintr-o cameră, iar când a încercat să intre, ușa era încuiată.

Familia se mutase din Chișinău. Femeia era din Kazahstan

Femeia a sunat imediat la numărul de urgențe 112. La fața locului au ajuns imediat echipaje de Poliție, pompieri și mai mulți medici. Timp de aproape o oră și jumătate, medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 48 de ani, însă fără rezultate, scrie News.ro.

CITEȘTE ȘI: Crimă în Piața Mare din Sibiu. O femeie și-a înjunghiat soțul

Bărbatul care a comis crima era din Chișinău, iar soția acestuia este din Kazahstan. Familia se mutase la Timișoara, de la Chișinău, în urmă cu un an. Cei doi mai au o fată de 20 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top