Connect with us
Crimă terifiantă în Bacău. O femeie de 33 de ani și-a găsit sfârșitul, după ce a fost bătută cu bestialitate chiar de iubitul ei.

Știri

Crimă terifiantă în Bacău : o femeie de 33 de ani a murit

Crimă terifiantă în Bacău. O femeie de 33 de ani și-a găsit sfârșitul în această seară, după ce a fost bătută cu bestialitate chiar de iubitul ei. Tragedia s-a produs în Buzău, iar la șocanta scenă a asistat și fiica cuplului.

Crimă terifiantă în Bacău : agresorul riscă ani grei de închisoare

Conform Tribunalului Bacău, agresiunea s-a petrecut în curtea casei. Bărbatul tocmai sacrificase doi porci, dar dintr-un motiv încă necunoscut a devenit violent. Femeia a fost lovită, în mod repetat, cu picioarele, iar în final ea nu a supraviețuit. Se bănuiește că agresorul ar fi fost foarte gelos.

Tragicul episod este povestit pe larg de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalului Bacău, Cristian Ciocântă.

”În momentul în care femeia a revenit la domiciliu, autorul a început să o bată, acuzând-o că-l înşeală. Victima a căzut la pământ, fiind lovită timp de 20 de minute, cu mici pauze în care bărbatul a mai fumat câte o ţigară. În tot acest timp, fiica femeii a strigat la agresor să-i lase mama în pace, însă fără a reuşi să-l convingă. După consumarea faptei, autorul şi-a sunat un frate şi apoi a plecat, nu înainte de o ameninţa pe minoră că o va omorî dacă va chema ajutoare.”

Citește și: Mărturii despre crima de la Palilula: „Dă-i drumul acasă dacă nu vrei să mori și tu”

Martoră la groaznicul eveniment, fata în vârstă de 15 ani a apelat 112, dar echipajul medical a ajuns prea târziu pentru a mai putea face ceva.

Judecătorii Tribunalului Bacău au decis arestarea preventivă a bărbatului, urmând ca el să fie judecat și, cel mai probabil condamnat la ani buni în spatele gratiilor.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top