Connect with us
Mărturii despre crima de la Palilula

Știri

Mărturii despre crima de la Palilula: „Dă-i drumul acasă dacă nu vrei să mori și tu”

Crima de la Palilula a îngrozit o țară întreagă. La două zile de la atacul armat produs în comuna doljeană, una din victime vorbește despre momentele prin care a trecut.

Vasile Zidaru este una dintre victimele bărbatului care vineri seară a ucis două persoane și apoi s-a sinucis. Zidaru s-a apărat de atacator aruncând în el cu pietre, notează news.ro.

Bărbatul și-a adus aminte cum și-a văzut nepotul împușcat, pe Fabian Trandafir. Nepotul i-a spus să îl lase în pace pe criminal altfel va muri și el.

„L-am văzut pe nepotul meu pe jos, plin de sânge”

„Am plecat de la vară-mea, m-am dus în deal acasă să iau nişte ţigări. L-am văzut pe nepotul meu pe jos, plin de sânge şi pe el (n.red. – Dragoş Furtună) mascat aşa, camuflat, mergea înapoi, cu spatele şi se uita să vadă dacă a venit cineva după el. M-a văzut şi mi-a zis: «Unchiule, dă-i drumul acasă dacă nu vrei să mori şi tu lângă el». I-am zis: « băi, băi, lasă arma!». Eu am crezut ca e spray sau pistol din ăla cu bile.

Pe jos erau nişte cărămizi. L-am văzut pe fratele meu şi am strigat la el. Am luat o cărămidă de jos şi am început să dau în el. A venit şi frate-miu spre mine şi a început să strige: «vezi, vezi că are glonţ». A dat şi el cu pietre până l-am scos din zonă. Eu m-am aplecat să iau o cărămidă de jos şi el a făcut doi paşi spre mine şi a tras.

Am căzut în genunchi, aşa pe-o parte, m-am ridicat şi am pus mâna la faţă. Am crezut că a tras cu cauciuc. A venit o maşină şi l-am pus pe nepotul meu în maşină şi s-a suit şi un unchi de al meu cu el şi au plecat spre spital”, a povestit Vasile Zidaru.

CITEȘTE ȘI: Criminalul din Palilula vindea arme pe Internet

„De jos, din vale, a tras după el, l-a împuşcat la picioare, iar aici în deal i-a tras un glonţ la ceafă”, a mai povestit Vasile Zidaru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top