Connect with us
Criminala de la metrou este de negăsit! „Nu mai este la noi din primăvară”

Știri

Criminala de la metrou este de negăsit! „Nu mai este la noi din primăvară”

Criminala de la metrou care înspăimânta România în luna decembrie a anului trecut, din cauza căreia pentru câteva săptămâni, bucureștenii au căpătat straniul obicei de a se uita mereu în spate când metroul intra în stație, asigurându-se că nu e cineva în spatelor lor, care să-i împingă în fața trenului, este de negăsit!

La 12 decembrie 2017, Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani la data comiterii crimei, a aruncat-o pe Alina Ciucu, o tânără de doar 25 de ani, în fața metroului, la stația Dristor 1. Alina a murit pe loc. Anterior, în cursul aceleiași zile, Șerban a încercat să ucidă o altă tânără, care, din fericire, și-a salvat viața.

Ulterior, Magdalena Șerban a fost reținută, iar din arestul Poliției a fost transferată la Spitalul-Penitenciar Jilava. Bugetul.ro a aflat că, în prezent, scelerata nu se mai află la Spitalul-Penitenciar Jilava, aceasta fiind transferată încă din primăvară.

„Nu mai este la noi din primăvară, încercați la Penitenciarul Jilava”, ni s-a comunicat de la Biroul de Presă al Spitalului Jilava.

„Nu este închisă aici. Femeile nu sunt încarcerate la Jilava”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Jilava.

„Este în detenție, dar nu este în zona Bucureștiului. Locul unde se află ține de informațiile referitoare la datele personale. Nu vă pot spune unde anume. Este într-o unitate penitenciară din România”, a precizat Cristina Enache, purtătorul de cuvânt al ANP, pentru bugetul.ro

La 20 iulie, magistrații de la Tribunalul București au menținut măsura arestării preventive a Magdalenei Șerban

„ În baza art.348 raportat la art.207 C.proc.pen. constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luate față de inculpata ȘERBAN MAGDALENA prin încheierea din 13.12.2017 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București – Secția I

Penală, definitivă prin încheierea nr.439/CO-DL/20.12.2017 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel București – Secția a II-a Penală. În baza art.207 alin.6 și alin. 4 C.proc.pen. menține măsura arestării preventive față de inculpata ȘERBAN

Citește și: Criminala de la metrou rămâne în închisoare! I-a fost prelungit mandatul de arestare

MAGDALENA (date), urmând a fi verificată periodic, dar nu mai târziu de 30 de zile, respectiv până la 18.08.2018 inclusiv. În baza art.275 alin.3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contesta?ie în termen de 48 de ore

de la comunicare. Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 20.07.2018”, se precizează în soluția pe scurt a instanței bucureștene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top