Connect with us
Criminala de la metrou, Magdalena Șerban face noi victime! ”S-a năpustit cu pumnii...”

Știri

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban face noi victime! ”S-a năpustit cu pumnii…”

Criminala de metrou pe numele ei adevărat Magdalena Șerban, a fost dusă la Spitalul-penitenciar Jilava pentru a fi internată, însă medicul de gardă a avut de suferit din întâlnirea cu femeia de 36 de ani, care a curmat viața unei tinere când a împins-o în fața metroului. În timpul consultației, femeia a început să îl înjure pe medic și a început să îl lovească cu pumnii fără vreun motiv.

Se pare că aceasta nu se potolește și face noi victime. Dar de data aceasta, spre liniștea tuturor, este ținută sub supraveghere neîncetat.

S-a întocmit un raport de incident pentru agresiunea Magdalenei Șerban, iar judecătorul de supraveghere a fost informat despre ieșirea violentă a femeii. Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu a fost sesizat de către conducerea spitalului-penitenciar pentru incident, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Procurorii au luat decizia în legătură cu Magdalena Șerban: Criminala de la metrou, trimisă în judecată

Criminala de la metrou, gest incredibil. Ce decizie a luat Magdalena Șerban

Decizie șocantă luată de criminala de la metrou. După declarații care i-au șocat până și pe anchetatorii care se ocupă de acest caz, Magdalena Șerban a luat o decizie de-a dreptul incredibilă.

Femeia care a comis crima de la metrou, acuzată de omor calificat și tentativă de omor după ce a împins o tânără pe șine, se va prezenta miercuri dimineața la Curtea de Apel București.

Acolo se va judeca o contestație vizavi de decizia de arestare preventivă. Tribunalul București a decis arestarea preventivă a criminalei de 36 de ani încă de pe data de 13 decembrie.

Magdalena Șerban a împins pe 12 decembrie o tânără pe liniile de metrou provocând moartea acesteia și a lovit-o cu piciorul în zona capului.

Incidentul s-a petrecut la stația de metro Dristor 1. Mai mult, aceasta a încercat să împingă o altă tânără în fața metroului cu câteva ore înainte, la stația Costin Georgian.

Potrivit avocatei acesteia, în momentul în care a văzut imaginile cu ea împingând-o pe fata respectivă, criminala a început să țipe, a spus că se recunoaște în imagini, dar că nu ea a comis gestul.

1 Comment

1 Comment

  1. Mimi

    2018-06-18T00:12:35+03:00 at 0:12

    Doamne, m-am saturat de scroafa asta. Ori o omorati, ori va face alte victime. Nu prea aveti de ales. Ce atata protectie? Sa moara odata. Ea nu a ucis?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top