Categorii Știri

Cristi Borcea, dat in judecata de un fost angajat de la Dinamo. Vezi ce acuzatii i se aduc

Cristi Borcea a fost dat in judecata de un fost angajat al clubului Dinamo, pe motiv ca fostul actionar al „cainilor rosii” l-ar fi otravit.

Borcea si Nicolae Badea au fost actionati in instanta de de catre Gheorghe Limbutu, fostul sef de protocol al clubului Dinamo, care a ajuns sa aiba probleme mari de sanatate din cauza unui fursec otravit pe care l-a mancat la baza de la Saftica, noteaza Wowbiz.

Incidentul s-a produs in urma cu mai multi ani, cand barbatul a mancat, din neatentie, dintr-o cutie cu fursecuri otravite, comandate de sefii clubului pentru a omori cainii care se inmultisera excesiv la baza de la Saftica. Limbutu a lesinat si a intrat in coma, din care a iesit dupa cateva zile.

CITESTE SI: Alina Borcea o acuza pe Valentina Pelinel: A avut o relatie cu Cristi si pe vremea cand el era casatorit cu Mihaela

CITESTE SI: Gigi Becali, dezvaluiri despre cum a ramas gravida Valentina Pelinel cu Cristi Borcea: „I-a dat…”

CITESTE SI: CRISTI BORCEA, internat de URGENTA la sectia de Cardiologie de la Spitalul Floreasca

Gheorghe Limbutu si-a cautat mult timp dreptatea in instante, insa abia la sfarsitul lui 2015 a decis sa redeschida procesul si sa-i dea in judecata pe Cristi Borcea si Nicolae Badea.

Barbatul are acum 61 de ani si este incadrat cu handicap de gradul 1.

 

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More