Știri

Cristi Borcea, dus de urgență la spital. Fostul acționar de la Dinamo are probleme cardiace

Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate. Fostul acționar de la Dinamo a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce a acuzat stări de rău. El a fost dus de urgență la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unde medicii l-au preluat imediat și i-au făcut o serie de investigații.

Cristi Borcea a ajuns la spital aseară, în jurul orei 20:00. Potrivit ziuadeconstanta.ro, omul de afaceri a fost însoțit de jandarmi la spital.

Potrivit aceleiași surse, pacienții care ajung a spital sunt preluați în baza unui protocol de triaj. Astfel, în funcție de gravitatea sării, pacienții sunt clasificați pe cinci coduri: roşu, galben, verde, albastru şi alb. Cristi Borcea a fost inițial pe cod galben, după care a trecut pe cod roșu.

După ce medicii i-au făcut o serie de investigații și analize, au decis că deținutul se poate întoarce în celulă, astfel că Borcea a fost dus înapoi la Penitenciarul Poarta Albă.

Nu este pentru prima dată când el ajunge la spital de când este închis. La începutul acestui an, fostul acționar de la Dinamo a ajuns la Spitalul Floreasca pentru analize. El a ajuns pe mâna medicilor chiar în plin scandal amoros. Fix în acea perioadă, Valentina Pelinel a dezvăluit că este însărcinată și imediat presa a scris că Borcea este tatăl copilului, ceea ce s-a și confirmat în cele din urmă.

În 2012, Cristi Borcea a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu, care l-a operat şi pe Cornel Dinu. Cristian Borcea avea o malformaţie, probabil congenitală, artera coronară era strangulată de o punte musculară, a explicat, luni, medicul Şerban Brădişteanu, la finalul intervenţiei chirurgicale.

„Ştiu că e sănătos, dar trebuie să facă o operaţie ce trebuie făcută. Doctorul i-a spus că dacă va sta liniştit, nu va avea nevoie de operaţie. I-a zis să nu se ducă la meciuri, iar el când a auzit de asta s-a hotărât să o facă”, a spus atunci Becali.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More