Știri

Cristi Borcea, operat de urgență pe cord

Cristi Borcea, operat de urgență pe cord, relatează România TV. Este a treia operaţie pe cord suferită de fostul acţionar al lui Dinamo, în ultimii ani.

Cristi Borcea a fost operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, potrivit avocaţilor săi.

Cristi Borcea, operat de urgență

Nu este pentru prima dată când el ajunge la spital de când este închis. La începutul acestui an, fostul acționar de la Dinamo a ajuns la Spitalul Floreasca pentru analize. El a ajuns pe mâna medicilor chiar în plin scandal amoros. Fix în acea perioadă, Valentina Pelinel a dezvăluit că este însărcinată și imediat presa a scris că Borcea este tatăl copilului, ceea ce s-a și confirmat în cele din urmă.

În 2012, Cristi Borcea a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu, care l-a operat şi pe Cornel Dinu. Cristian Borcea avea o malformaţie, probabil congenitală, artera coronară era strangulată de o punte musculară.

„Ştiu că e sănătos, dar trebuie să facă o operaţie ce trebuie făcută. Doctorul i-a spus că dacă va sta liniştit, nu va avea nevoie de operaţie. I-a zis să nu se ducă la meciuri, iar el când a auzit de asta s-a hotărât să o facă”, a spus atunci Becali.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More