Cristian Tudor Popescu, despre condamnarea Elenei Udrea din 28 martie

28.03.2017
Cristian Tudor Popescu, despre condamnarea Elenei Udrea din 28 martie

Cristian Tudor Popescu a comentat condamnarea la închisoare a Elenei Udrea. Scriitorul și jurnalistul a spus că acuzațiile au fost probate, potrivit Digi 24.

”Dincolo de acuzațiile care au fost probate, fals în înscrisuri, deturnare de fonduri, dincolo de ceea ce apare în sentință, 6 ani cred că e puțin pentru bătaia de joc pe care a practicat-o această doamnă la adresa oamenilor cinstiți, care muncesc onest și câștigă o miime din cât cheltuia doamna Udrea prin magazine de lux. Aroganța, prostirea în față, disprețul față de amărășteni, fraierii care nu știu cum se fac banii.

Cristian Tudor Popescu, despre condamnarea la închisoare a Elenei Udrea

Este un dosar comparabil poate cu cel al lui Năstase, pentru că Udrea mai avea puțin și era împărăteasa României. A condus România îmbrățișată din spate de Băsescu, ca la parașutism. Dosar marcant în istoria politică și juridică și morală a României și va lăsa urme în conștiința colectivă această sentință. E prima instanță, mai avem până să o vedem pe Udrea utilizând un wc impropriu, cum s-a mai plâns Udrea cu cel din arest.”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Articole pe aceeași temă

Cătălin Tolontan, reacție tranșantă după condamnarea Elenei Udrea
Elena Udrea a fost condamnată! A primit 6 ani de închisoare cu executare