Connect with us
Cum a explodat cererea de livrare de mancare la domiciliu in ultimii ani?

Știri

Cum a explodat cererea de livrare de mancare la domiciliu in ultimii ani?

Cum a explodat cererea de livrare de mancare la domiciliu in ultimii ani?

Un studiu mentionat de retail.ro și efectuat de Reveal Marketing Research arăta în 2021 că, peste 40% din români preferă să comande mâncare acasa ori la birou printr-un serviciu de livrare gastro. Pentru cei mai mulți, acesta nu e deloc un moft, ci o necesitate. Deși tehnologia s-a dezvoltat în toate domeniile și a pus la dispoziție foarte multe beneficii, pentru a oferi familiei un stil de viață echilibrat cu acces la toate nevoile de bază românii aleg să lucreze mai mult.

Iar în acest mod, timpul pe care-l au la dispoziție cu cei dragi sau pentru a realiza activitățile uzuale în gospodărie este redus semnificativ. Soluția pentru a economisi timp, fără a omite necesitatea de a mânca bine și gustos și de a-i revedea pe cei dragi este aceea de a comanda mâncare cu livrare acasă, lucru care-i scapă de gătit și le oferă românilor posibilitatea de a se concentra pe ceea ce contează cu adevărat.

De ce românii sunt încântați de ideea de a comanda mâncare cu livrare la domiciliu?

Pe lângă motivele deja amintite există și alte aspecte care-i conving tot mai des pe români să comande mâncare în loc să gătească. De exemplu, atât femeile cât și bărbații sunt de părere că e mai plăcut să fie serviți, să nu fie nevoiți să gătească și să-și mai bată capul cu liste de cumpărături sau diferiți pași complicați de gătit.

Într-adevăr, procesul este unul consumator de resurse financiare, iar la o mică analiză se poate observa uneori că, a alege mâncare cu serviciu de livrare gastro este mult mai benefic din punct de vedere al costurilor, decât a găti. La un singur preparat se va consuma mai multa materie primă, mai mult timp, dar și energie, fiind șanse ca rezultatul să nu fie cel așteptat sau pe placul tuturor membrilor familiei. Prin urmare, mâncarea livrată acasă îi scutește pe români de o mulțime de griji, dar și de investiții majore.

De ce apar tot mai multe magazine cu livrare gastro la domiciliu?

Conform Lieferchef.ch, motivul pentru care apar tot mai multe magazine cu livrare tip gastro la domiciliu este destul de evident – domeniul progresează în cele mai bune direcții transformându-se într-o afacere profitabilă și de succes atât pentru antreprenori, cât și pentru clienți.

Iata un exemplu care arata ca tehnologia avanseaza in acest domeniu. Gastro-Lieferdienst a dezvoltat o aplicatie speciala pentru food delivery pentru toți cei care au un restaurant sau care vor să pună la dispoziția clientilor mâncare gătită sau posibilitatea de livrare.

Acest software pentru serviciile de livrare acasa ori la birou facilitează întregul proces pentru restaurante, pizzerii, unitati de catering etc.

Aplicația cuprinde o mulțime de soluții perfecte pentru începătorii în afaceri care nu au cunoștințe de specialitate pe partea de dezvoltare online sau servicii de livrare, prezența online devenind tot mai importantă încă din perioada pandemiei când singura șansă de supraviețuire pentru o mare parte din industria globală HoReCa a fost să livreze mâncare la domiciliu.

Astfel, în detrimentul unor comisioane semnificative la furnizori, livratori, costuri cu crearea și mentenanța unui website, softurile precum Lieferchef propun această idee ingenioasă care aduce la un loc toate soluțiile de care un business de tip gastro are nevoie să se dezvolte, totul în baza unei taxe lunare avantajoase.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top