Connect with us

Știri

Cum afli cine te-a scos din lista de prieteni pe Facebook! Aplicatia care iti vine in ajutor

Desi Facebook nu iti permite sa tii o evidenta stricta legata de cei care te-au scos din lista de prieteni, exista o aplicatie care iti arata cine a facut acest lucru.

Facebook nu are in acest moment o functie simpla pentru a vedea cine te-a sters de la prieteni. Singura metoda era sa vizitati pagina de Facebook a tuturor contactelor voastre si sa aflati cu surprindere ca butonul marcat Friends (Prieten) s-a schimbat in Add Friend (Adauga).

CITESTE SI: Jocul ascuns din Facebook Messenger. Ce trebuie sa faci ca sa ai acces la el

Exista, insa, o aplicatie cu nume foarte sugestiv care te poate lamuri cine te-a eliminat din lista. Aceasta se numeste Who Deleted Me for Facebook” sau ,,Cine m-a sters pentru Facebook” si te ajuta sa ai o evidenta stricta vizavi de persoanele care sunt prietene cu tine pe reteaua sociala, dar, mai ales, care au fost candva, dar au decis sa te elimine din lista de contacte.

 

Singura problema a acestei aplicatii o reprezinta faptul ca nu poate spune cine te-a sters de la prieteni, decat din momentul in care a fost instalata si folosita pentru prima data. Aceasta restrictie tine de modul in care reteaua de socializare permite tertilor sa interactioneze cu pagina de profil.

Citeste mai multe despre aceasta aplicatie pe playtech.ro

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top