Connect with us
Cum alegi cel mai bun bonus la casele de pariuri online

Știri

Cum alegi cel mai bun bonus la casele de pariuri online

Cum alegi cel mai bun bonus la casele de pariuri online

Iubitorii sportului și pariurilor sportive au la dispoziție zeci de operatori licențiați, pe platformele cărora pot plasa biletele dorite. Toate casele de pariuri oferă bonusuri și promoții care le pot spori șansele de câștig. Dar atunci când ai atâtea bonusuri case de pariuri, cum poți să îți dai seama care este cel mai bun pe care poți să-l alegi?

Casele de pariuri online au în potofoliu mai multe tipuri de bonusuri, iar cel mai consistent este bonusul de bun venit. Acest bonus este acordat, în principiu, fiecărui jucător la prima sa depunere pe bani în cont. Cum poate însă pariorul să aleagă dintre atâtea bonusuri de start și să le selecteze doar pe cele mai bune?

Fiecare bonus, inclusiv bonusul de bun venit, vine cu anumite condiții de respectat de către jucător. Unii termeni sunt mai ușor de îndeplinit, însă alții devin un adevărat chin pentru parior în încercarea acestuia de a transforma bonusul în bani reali, pe care îi poate retrage. Cea mai importantă condiție de respectat este legată de rulajul bonusului. Acesta trebuie jucat de un anumit număr de ori înainte ca pariorul să poată efectua o retragere. La un bonus bun vei găsi un factor de rulaj mai mic. Spre exemplu, dacă rulajul bonusului se face de trei ori, acest bonus este considerat foarte bun.

La fel de important este și termenul în care poate fi îndeplinit rulajul. E o diferență extrem de mare între un termen de șapte zile și unul de 30 de zile.  Pentru fiecare parior e vital să aibă cât mai mult timp la dispoziție pentru a paria conform unei strategii, nu să fie grăbit de termenul care îl apasă psihic. 

Casele de pariuri impun și cote minime pentru biletele care pot contribui la rulaj. 

În mod evident, cel mai bun bonus pe care îl poate obține oricine la o casă de pariuri online este bonusul în bani cash, cel care nu necesită condiții de rulaj. Nu sunt însă mulți operatori care vin cu astfel de oferte. Și de cele mai multe ori, aceste bonusuri vin în cadrul unor promoții care oricum necesitau acțiuni din partea jucătorului (efectuarea unui depozit sau un anumit rulaj). 

Bonusul de ziua de naștere a jucătorului sau bonusuri acordate de Sărbători ori de Ziua Națională reprezintă promoții pe care fiecare parior trebuie să le caute, fiindcă sunt extrem de profitabile. Asta pentru că, în ciuda unor condiții de rulaj impuse, jucătorului nu i se cere să contribuie cu nimic. Nu este necesară o depunere pentru a beneficia de aceste bonusuri aniversare. 

Indiferent de cât de tentant este un bonus la pariuri sportive, este important să citești cu atenție termenii și condițiile în care acesta se poate obține. Pariurile sportive trebuie să rămână la stadiul de distracție, iar pentru asta trebuie să investești exact atât cât îți poți permite să pierzi. 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top