Connect with us
Cum cumperi lenjerie intima pentru o femeie

Știri

Cum cumperi lenjerie intima pentru o femeie

Sfaturi pentru barbati. Potrivit unor studii, iata ce trebuie sa stie un barbat atunci cand vrea sa cumpere lenjerie intima pentru o femeie.

Putem sa conducem tiruri, sa caram mobila si chiar sa dresam lei. Insa, daca un barbat ajunge intr-un magazin de lenjerie intima pentru femei, cu scopul clar sa aleaga un singur articol, atunci individul in cauza merita ajutat. Este, cum ar spune Tom Cruise, o „misiune imposibila”. Din solidaritate, cel mai probabil, au aparut studii care invata barbatii cum si ce trebuie sa faca pentru a alege lenjeria intima ideala pentru o femeie.

Spre exemplu, 78% dintre barbati au declarat ca sunt disperati dupa seturile cu portjartier, in timp ce 54% dintre femei au spus ca aceste seturi sunt greu de pus si dificil de purtat.

Aceasta este una dintre cele mai mari greseli. Nu cumparati lenjerie intima pentru o femeie in functie de cum ati vrea voi sa o vedeti! Stiu, e tentant sa alegi o pereche de bikini cat mai micuta, care sa descopere cat mai mult din trupul ei, insa e bine sa va ganditi si la confortul partenerei. O spun studiile, nu eu.

Cu siguranta, 8 din 10 barbati ar alege un set de bikini si sutien de culoare rosie. Nu este gresit, insa tineti cont si de preferintele partenerelor. Potrivit studiilor, femeile prefera lenjerie intima de culoare neagra, alba sau nude.

Niciun barbat nu va stii vreodata masurile bikinilor sau ce cupa are sutienul iubitei. Atentie! Cel mai probabil, o sa aveti tendinta sa masurati din priviri toate vanzatoarele din magazin, in speranta ca o sa gasiti similaritati. Evitati asta!!! Nu se vor excita, o patesc zi de zi cu alti barbati.

Alegeti sutiene fara inchizatori complicate si fundite! O sa va fie mult mai usor in momente romantice. N-o spun studiile, o zic eu.

La final, avem vesti bune. Un alt studiu spune ca 76% dintre femei prefera ca barbatii lor sa nu le cumpere lenjeria intima, tocmai din cauza diferentelor de abordare. Asadar, bafta celor care trebuie sa multumeasca restul de procente.

CITESTE SI:Cum impresionezi o femeie la prima intalnire
CITESTE SI:Ea este femeia cu cea mai frumoasa fata din lume

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top