Cum esti ca persoana in functie de machiajul tau

09.04.2016
Cum esti ca persoana in functie de machiajul tau

Mai tineti minte acel proverb care suna „Haina il face pe om”? Aici parerile sunt impartite, insa cert este ca machiajul s-ar putea sa ”le faca” pe majoritatea femeilor.

Linda Mason, o scriitoare care a vandut carti in toata lumea, scrie in „Eye Candy” despre faptul ca machiajul are un limbaj care, desi nu pare, transmite multe mesaje celor din jur. Descopera asadar cum esti in functie de machiajul ales!

SMOKEY EYE

Este acel tip de machiaj care intuneca ochii cu tus negru. Femeile care au o aura de mister sau cel putin vor sa lase impresia de ”interesting” apeleaza la acest machiaj. Atentie insa cum aplici acest tip de machiaj! Nu toate femeile sunt avantajate, iar o creionare gresita a ochilor sau prea mult negru la baza genelor ar putea indica un mister spulberat: iti place sa fii batuta.

Citeste si: Smokey eyes, machiajul care nu se demodeaza niciodata VIDEO 

Citeste si: Vrei ca machiajul tau sa arate natural? Uite ce trebuie sa faci!

RUJUL ROSU

Femeile care aleg ruj rosu sunt firi independente, increzatoare si pasionale. Nu degeaba Rita Ora, Gwen Stefani sau alte vedete au atata siguranta de sine atunci cand pasesc pe scena sau in fata camerelor de fotografiat.

OCHI DE PISICA

Inspirat din machiajul pe care il folosea Cleopatra in Antichitate, acest tip de machiaj este valabil si astazi, in epoca moderna. Desi nu implica foarte mult efort, mesajul este clar: o combinatie intre ludic si misterios.

MACHIAJUL PASTEL

Este o alternativa geniala pentru machiaj de zi, asa ca nu faci nicio greseala daca mergi asa la cumparaturi prin mall, in mijlocul zilei. Este machiajul persoanelor flower-power, pozitive, care se bucura de fiecare moment al vietii.

GENELE FALSE

Genele false sunt pentru femei… false. Asta spune scriitoarea Mason in cartea sa. Femeile sunt frumoase asa cum le-a lasat Dumnezeu si orice adaugare artificiala le poate urati, crede autoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *