Connect with us
Machiajul pe care il alegi poate sa iti dezvalui anumite amanunte despre personalitatea ta! Iata ce fel de persoana esti in functie de ce machiaj porti.

Știri

Cum esti ca persoana in functie de machiajul tau

Mai tineti minte acel proverb care suna „Haina il face pe om”? Aici parerile sunt impartite, insa cert este ca machiajul s-ar putea sa ”le faca” pe majoritatea femeilor.

Mai tineti minte acel proverb care suna „Haina il face pe om”? Aici parerile sunt impartite, insa cert este ca machiajul s-ar putea sa ”le faca” pe majoritatea femeilor.

Linda Mason, o scriitoare care a vandut carti in toata lumea, scrie in „Eye Candy” despre faptul ca machiajul are un limbaj care, desi nu pare, transmite multe mesaje celor din jur. Descopera asadar cum esti in functie de machiajul ales!

SMOKEY EYE

Este acel tip de machiaj care intuneca ochii cu tus negru. Femeile care au o aura de mister sau cel putin vor sa lase impresia de ”interesting” apeleaza la acest machiaj. Atentie insa cum aplici acest tip de machiaj! Nu toate femeile sunt avantajate, iar o creionare gresita a ochilor sau prea mult negru la baza genelor ar putea indica un mister spulberat: iti place sa fii batuta.

Citeste si: Smokey eyes, machiajul care nu se demodeaza niciodata VIDEO 

Citeste si: Vrei ca machiajul tau sa arate natural? Uite ce trebuie sa faci!

RUJUL ROSU

Femeile care aleg ruj rosu sunt firi independente, increzatoare si pasionale. Nu degeaba Rita Ora, Gwen Stefani sau alte vedete au atata siguranta de sine atunci cand pasesc pe scena sau in fata camerelor de fotografiat.

OCHI DE PISICA

Inspirat din machiajul pe care il folosea Cleopatra in Antichitate, acest tip de machiaj este valabil si astazi, in epoca moderna. Desi nu implica foarte mult efort, mesajul este clar: o combinatie intre ludic si misterios.

MACHIAJUL PASTEL

Este o alternativa geniala pentru machiaj de zi, asa ca nu faci nicio greseala daca mergi asa la cumparaturi prin mall, in mijlocul zilei. Este machiajul persoanelor flower-power, pozitive, care se bucura de fiecare moment al vietii.

GENELE FALSE

Genele false sunt pentru femei… false. Asta spune scriitoarea Mason in cartea sa. Femeile sunt frumoase asa cum le-a lasat Dumnezeu si orice adaugare artificiala le poate urati, crede autoarea.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top