Connect with us

Știri

Cum iti alegi PARFUMUL

Cum iti alegi PARFUMUL. Alegerea parfumului potrivit poate fi o provocare pentru multe dintre noi. Citim peste tot cat de mult conteaza anotimpul, momentul zilei sau starea de spirit in a face alegerea potrivita. Sintetizam pentru voi cateva idei de baza pentru o alegere care sa vi se potriveasca.

Studiile spun ca parfumul poate spune multe despre personalitatea ta. Unele doamne aleg sa foloseasca acelasi parfum indiferent de vreme, stare de spirit sau ocazie. Daca l-ai gasit, simti ca te reprezinta si vrei sa-l folosesti in orice context, nu e nimic gresit in a face asta!

Daca faci parte din categoria care „asorteaza” parfumul diferitelor ocazii, atunci trebuie sa stii cateva tips-uri.

Parfumul reactioneaza la factorii de mediu si se poate „comporta” diferit in functie de anotimp.

Cum iti alegi PARFUMUL PRIMAVARA. Acest anotimp este unul proaspat, cu miresme curate. Primavara este a florilor si a bucuriei. Parfumul ideal ar trebui sa aiba miresme florale, citrice si usor dulci. Trebuie neaparat sa dea senzatia de prospetime si nou. (Cacharel Catch Me, Cartier Goutte de Rose, Chanel Chance Eau Tendre)cum iti alegi parfumul 1

VARA. Fiind cel mai fierbinte anotimp, parfumul se va evapora repede, trebuie aplicat de mai multe ori pe zi. Nicidecum nu e recomandat un parfum puternic, prea dulce. Vom folosi tot un parfum cu tente florale, de citrice, cat mai light. (Hugo Boss XX; Davidoff Cool Water, Issey Miyake L’Eau D’issey Florale)

TOAMNA. Anotimp de tranzitie, toamna vremea se raceste deci avem nevoie de un parfum cu intensitate mai mare. Poti sa cresti intensitatea parfumului pe masura ce se raceste vremea. E nevoie de miresme care sa-ti incalzeasca simturile, aromele lemnoase sunt foarte potrivite pentru acest anotimp. (Dior Miss Dior, Issey Miyake Pleats Please, Trussardi My Name)

CITESTE SI: TRENDURI primavara-vara 2016 de la marii designeri

IARNA. Cel mai rece anotimp „cere” arome puternice. Parfumul va rezista pe piele mult mai mult decat in timpul verii, deci aromele picante sau orientale sunt potrivite. (Thierry Mugler Alien Liqueur de Parfum,  Glamour Excessive, Bourjois, BOSS Jour, Thierry Mugler Angel)

cum iti alegi parfumul 5

CITESTE SI: Tendinte in machiaj. Ce FARD trebuie sa porti anul acesta

Cum iti alegi PARFUMUL in functie de ocazie.

Daca esti la birou, trebuie sa te gandesti ca o aroma puternica poate „deranja”, deci opteaza pentru parfumuri light.

La evenimente unde esti inconjurata de foarte multa lume, sa iei in calcul ca toate doamnele prezente vor purta miresme de parfum. Daca alegi arome puternice, s-ar putea sa nu iesi in evidenta deoarece combinatia de multe parfumuri diferite poate fi „ametitoare”. Si aici trebuie sa alegi un parfum finut, a carui mireasma sa se simta doar cand dansezi cu partenerul tau 🙂 (Dior Addict, , Dolce&Gabbana Light Blue)

Exista si parfumuri care te ajuta sa te relaxezi, cum ar fi vanilie sau levantica. (GUESS Girl Belle)

cum iti alegi parfumul 4

La intalnirile amoroase poti opta pentru parfumuri cu arome lemnoase sau orientale, care vor da o nota de seductie si mister. (Calvin Klein Eternity Night; Burberry Brit Rhythm for Her, Versace Vanitas)

Indiferent de alegerile tale, ai grija ca tu sa te simti bine cu parfumul ales. Daca vrei un parfum puternic si nu ti se potriveste, vei ajunge sa stranuti toata seara 🙂

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top