Connect with us
Cum îți recuperezi banii de la Untold, Neversea, Electric Castle, Summer Well și alte evenimente și concerte

Știri

Cum îți recuperezi banii de la Untold, Neversea, Electric Castle, Summer Well și alte evenimente și concerte

Evenimentele acestui an au stârnit nelămuriri încă de la începutul pandemiei de coronavirus. Președintele a declarat astăzi, 28 aprilie, că marile festivaluri ale acestui an vor fi anulate, pe motiv că riscul infectării cu noul Covid-19 ar putea fi sporit dacă se vor face adunări cu un număr mare de persoane. În acest context, și organizatorii marilor evenimente au anunțat cum îți recuperezi banii de pe biletele achiziționate.

Cum îți recuperezi banii de la Untold, Neversea, Electric Castle, Summer Well și alte evenimente și concerte

Organizatorii Untold și Neversea au anunţat că abonamentele și biletele cumpărate nu sunt anulate. Deși ediţiile din 2020 au fost suspendate, ele se pot transforma, gratuit, chiar și cele de o zi, în abonamente sau bilete Anytime, valabile pentru următoarele trei ediţii.

„Faţă de aceşti oameni frumoşi, care cred în noi şi care au cumpărat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a îi asigura că, indiferent de ce se va întâmpla cu ediţiile UNTOLD şi NEVERSEA în 2020, investiţia pe care au făcut-o în bucuria de a fi prezenţi la cele două festivaluri nu se pierde! Astfel, anunţăm că toţi fanii UNTOLD şi NEVERSEA, care sunt în prezent posesori de abonamente sau bilete pentru ediţia 2020, au posibilitatea să îşi transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete Anytime, valabile timp de 3 ediţii”, au anunţat organizatorii.

Organizatorii au subliniat că termenul de schimbare în Anytime este valabil 10 zile, începând cu data de 27 aprilie 2020.

Există două modalități de modificare: automată, din platforma de check-in și manuală, din site-urile oficiale.

Organizatorii celorlalte mari evenimente nu au făcut declarații până acum în ceea ce privește recuperarea banilor de pe bilete.

UNTOLD

Cea de-a șasea ediție a festivalului ar fi avut loc la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie – 2 august.

În premieră în România urmau să urce pe scenă: The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens și Charlotte de Witte.

Alți artiști anunțați ar fi fost: primii 3 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix și David Guetta, alături de trupe sau artiști precum The Script, Above and Beyond, Afrojack, Steve Aoki, Lost Frequencies Live, Paul Kalkbrenne, Dub FX, Rudimental.

Neversea

Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea ar fi trebuit să aibăă loc în perioada 2-5 iulie 2020 la Constanța, pe plaja Neversea.

Celelalte ediții s-au dovedit a fi un adevărat succes. Evenimentul de anul acesta promitea să fie unul și mai spectaculos din toate punctele de vedere.

Primii artiști confirmați au fost Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Parov Stelar, Passenger, Timmy Trumpet, Tujamo, TYGA, ZHU, Jamie Jones, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Raresh, Borgore, Dub FX și Netsky.

Electric Castle

Cea de-a opta ediție a festivalului Electric Castle avea loc în perioada 15-19 iulie 2020, pe domeniul Castelului Banffy din Cluj-Napoca.

Printre artiștii prezenți la marele festival se numărau: Twenty One Pilots, Foals, The Neighbourhood, Fisher, ZHU, Tommy Cash, Floring Points (live), Rezz, Tycho, Amon Tobin, Alec Benjamin, Purple Disco Machine, Camo & Krooked, High Contrast, Urbandawn, MC Dynamite și Meute.

Summer Well

În 2020 festivalul Summer Well împlinea 10 ani. Ediția aniversară s-ar fi desfășurat în perioada 7-9 august 2020, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Festivalul dura trei zile, începând cu Night Picnicul de vineri (intrarea de la 18:00) și până duminică noaptea la 3:00.

Primele trupe au fost: Of Monster and Men, Nothing But Thieves, Tom Walker, Woodkid, Keane, Two Doors Cinema Club, Foster the People, Balthazar, L’Imperatrice, Jadu Heart, Digitalism și Bob Moses.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top