Connect with us

Știri

Cum iubesc nativii din zodia Leu

Cum iubesc nativii din zodia Leu

Leii sunt genul de persoane care nu renunță niciodată la persoana care sunt, pentru nimeni și nimic în lume. Partenerul unui Leu trebuie să-l accepte așa cum este, doar așa va ști că e vorba de dragoste adevărată.

Chiar dacă ai o relație cu un Leu și vă iubiți, cel mai bine e să-i lași singuri și să vină ei la tine atunci când sunt supărați. Nu-i deranja atunci când sunt în această stare.

Leii nu sunt genul de persoane care să își arate latura vulnerabilă. Din contră, Leii vor încerca întotdeauna să pară mai puternici decât sunt în realitate și niciodată nu se vor da bătuți atunci când își doresc ceva sau pe cineva.

Dacă un Leu a pus ochii pe tine, atunci să n-ai niciun dubiu că va face tot ceea ce e omenește posibil să te aibă. De cele mai multe ori, Leul reușește să obține ceea ce își dorește.

Leii sunt atât de mândri, încât nu vor lăsa niciodată pe ceilalți să vadă atunci când sunt mâhniți și aleg să își ascundă sufletul rănit departe de ochii celorlalți. Din acest punct de vedere, Leii sunt persoane de la care avem multe de învățat, despre forță, tărie de caracter și perseverență atunci când ne dormim ceva.

Leii nu sunt genul de persoană care acceptă cu ușurință sfaturile, din contră, pot chiar să te asculte și, după ce ți-ai răcit gura degeaba, vor face tot așa cum consideră ei că trebuie.

Ai mare noroc dacă unui Leu îi pasă de ceea ce simți și de părerea ta. În momentul în care unui Leu nu-i mai pasă de tine poți să îți iei la revedere de la orice semn de atenție din partea lui.

Aparent, Leii sunt ființe amabile și prietenoase, dar trebuie să știi că, de multe ori, nu fac decât să îți analizeze fiecare mișcare și să evalueze dacă se pot încrede în tine sau nu.

E bine să te comporți adecvat de față cu un Leu, tocmai pentru că se pricepe atât de bine la firea oamenilor, nu vei putea să te ascunzi prea mult de unul.

Leii au așteptări foarte mari față de oameni în general și mai ales, față de persoanele dragi. Sunt extrem de dezamăgiți atunci când văd că aceste persoane își arată adevărata față.

Leii nu își doresc să îi lauzi mereu, ci aproape mereu și ar fi bine să le reamintești că ai nevoie de ei pentru că și ei simt la fe, chiar dacă nu îți spun asta.

Leii sunt oameni extrem de direcți, dacă consideră că au dreptate, vor face tot ce le stă în putință ca să-și dovedească teoria, iar atunci când le impui limite, nu există nimic care să-i oprească să meargă extrem de departe cu acțiunile lor.

Leii spun multe lucruri urâte la nervi, iar apoi ajung să aibă remușcări pentru că nu își mai pot retrage cuvintele. Leii îți dau șanse să te revanșezi față de ei, dar trebuie să știi că acestea nu vor fi în număr foarte mare.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top