Connect with us
Horoscop 27 septembrie 2019 - Vinerea neagră pentru zodii

Știri

Cum iubeste cea mai dificila zodie feminina – astrolog Maria Sarbu

Astrologul Maria Sarbu vorbeste despre cum iubeste cea mai dificila zodie feminina, considerata o adevarata eroina de catre astre pentru felul in care face fata greutatilor vietii.

Cum iubeste femeia Sagetator

Pasionala, masculina si privind spre autodepasire, femeia Sagetator isi alinta drumurile cu cele mai frumoase placeri, pentru ca ea cel mai bine stie sa se bucure de ceea ce are.

Are darul aprecierii si isi cauta iubirea ca pe un progres personal. Ea poate sa abandoneze relatia atunci cand aceasta o trage in jos ori s-a blocat undeva, pentru ca nu-i mai satisface nevoia de evolutie si nu se intretine frumosul din viata ei.

Isi pastreaza in viata doar ceea ce o bucura si tinde sa se implineasca mereu cu placere, urcand cate un nivel pana la locul propus.

Este o joviala si o libertina, cautand, calatorind, experimentand si largind permanent sfera aventurii placute, pentru ca asta reprezinta viata pentru ea, la fel si standardele si iubirea. Uneori superficiala, alteori evaziva, ar putea sa isi construiasca universul doar din lucrurile frumoase in care sa te pastrezi si tu la fel de placut si frumos.

Isi doreste apreciere pentru ca asta daruieste si ea, dar mai mult decat atat, in relatie, are nevoie ca drumul vostru impreuna sa fie in evolutie, in crestere, in continua miscare, provocare, placere.

Urmarind progresul in toate structurile ei, vrea ca impreuna sa atingeti cote mai inalte de intelegere si compatibilitate emotionala, intelectuala, fizica, familiala, in masura experientei impreuna. Va fi deschisa mereu spre calatorii si explorari, va aduce un plus de incredere in voi, va sustine proiectele tale si uneori chiar familia, atata timp cat tu ii oferi sentimentul de validare.

In casa are nevoie de pace si nostalgie, de liniste, romantism si culori fine. Ea tine unita familia, tu o poti completa cu inteligenta si comunicare, idei, inventii, spontaneitate.

Sexual isi are propria incarcatura karmica si farmecul personal, mistic. Femeia Sagetator a invatat pasiunea in cele mai profunde aspecte ale ei si are nevoie sa invete disciplina, organizarea si harnicia.

Ii place distractia care implica provocare si adrenalina. Poate sa insele, dar nu din dorinta de diversitate ci din dorinta de a creste. Poate sa minta, cu naturalete, atunci cand comunicarea in cuplu este blocata. Daca vrei sa ramana alaturi de tine ofera-i bucurie, apreciere, caldura si multe idei constructive carora sa le dati viata impreuna.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top