Connect with us

Știri

Cum iubeste cel mai nestatornic barbat din zodiac

Este considerat cel mai nestatornic barbat din zodiac si totodata extrem de imprevizibil, gelos si sensibil. Astrologul Maria Sarbu ne spune cum se comporta acesta in dragoste.

Barbatul Gemeni este un romantic curajos, uneori disipand energia pe mai multe relatii din nevoie de comunicare si stimulare intelectuala foarte activa, fara de care el nu poate evolua.

In casa are nevoie de igiena si multe lucruri mici pe care le pastreaza cu drag, este un perfectionist si un critic cu ochi de soacra, desi se poate multumi uneori cu putin, privind confortul sau rolul lui in camin. Il poti pastra daca il completezi cu veselie, incredere si optimism.

Este sensibil, nu suporta minciuna, cunoaste stabilitatea si poate ca nu este lucrul cel mai important pentru el, asa cum nu este nici acela de a fi pragmatic sau sa fie mereu cu picioarele pe pamant.

Cum iubeste cel mai nestatornic barbat din zodiac – îi plac jocurile de-a relația

Cum iubeste cel mai nestatornic barbat din zodiac

Cum iubeste cel mai nestatornic barbat din zodiac

Mai degraba este un visator care sta mult pe ganduri, care se poate enerva foarte usor, care poate nu stie exact ce anume vrea cu adevarat si care pune foarte mare accent pe spontaneitate, dezinvoltura, prospetime, idei si inteligenta.

In viata sexuala cauta sa domine. Pentru ca nu ii place sa fie luat de prost, asta fiind cea mai mare frica a lui, va cauta de multe ori sa faca pe prostul pentru a nu da ocazia altora si pentru ca probabil si-a invatat lectia naivitatii candva.

Poate fi foarte gelos, dar invata sa isi reprime acest sentiment si il poate domina, transformand viziunea intr-una benefica. Vei castiga dragostea lui daca vei sti cu adevarat sa il cumintesti. Pentru ca isi doreste sa devina un familist convins, dar pana va gasi conditiile necesare va traversa mai multe relatii, probabil paralele si va cauta neincetat.

Ii plac jocurile „de-a relatia” si nu stie sa fie prea activ in cuplu. Fiind o zodie rationala si cu doua perspective, uneori va fi foarte sensibil si atasat de tine, alte ori va fi dominant si rece. Poate fi oportunist din nevoie de stabilitate si pentru ca tinde spre echilibru.

Nu iti va arata ca te iubeste prin fapte si nici nu va face multe lucruri pentru voi, pentru ca sta mult pe ganduri si se va decide greu sa si faca. Si chiar si atunci cand se va decide, poate sa se intrerupa si sa se ia cu alta treaba.

Nu tine dusmanie si poate sa ridice tonul, sa isi verse nervii, iar apoi sa revina la starea buna, daca nu insisti tu sa il mentii nervos.

Desigur ca stie sa insele sau sa minta si o face cu usurinta si naturalete, poate chiar sa iti dea si argumente.
Intra in competitie cu tine, dar daca si tu esti tot o personalitate rationala probabil ca iubirea nu va aparea niciodata pentru ca va puteti pierde in idei si contradictii.

Are perioade in care poate fi foarte emotiv si sensibil, cu un comportament de copil rasfatat pe care il adori, dar nu este o stare stabila. Este cel mai priceput in a iti incerca rabdarea si cu cat te simte mai prinsa cu atat te va incerca mai tare si va intinde firele mai mult si mai mult, chiar daca te pierde.

Nevoia lui de confirmare fiind astfel implinita sau nu. Daca iubeste cauta sa tina la principii mai mult decat la starile si sentimentele din suflet si va gasi metode prin care sa isi domine trairile, cu pretul nelinistii, durerii sau al viciilor, considerand ca daca v-ati pierdut e pentru ca iubirea nu era confirmata.

Se frustreaza usor si tine minte, poate sa te ierte, dar nu uita, mai degraba uita lucurile frumoase decat pe cele care i-au deranjat sirul gandurilor sau al asteptarilor.

Atunci cand iubeste comunica mai putin si isi pierde spontaneitatea iar dupa primele certuri serioase deja se pune in garda, in stare de autoaparare si revine la nevoia de confirmare cu mai multa convingere, cautand chiar nod in papura, indiferent ce ii spune inima.

Partea lui dominanta va incerca sa tina predici si tie si lui insusi. Se rupe greu si daca reuseste isi va cauta aceeasi stimuli in altcineva sperand sa retraiasca povestea mai frumos, dar pastrand garda ridicata si atent la indicii.

Are nevoie sa inteleaga si sa fie inteles, de aceea este posibil sa ramana cu lucruri nediscutate sau nelamurite peste care nu stie cum sa treaca.

Uneori vrea sa se izoleze si se simte deranjat daca intri in spatiul lui personal, iar atunci cand greseste vrea sa il intelegi si sa il ierti, altfel va tine inadins sa mai greseasca si alte dati, sau sa te pedepseasca gresind.
Aduna in suflet multe dureri si bagaje multe in timp, pe care probabil nu le va despacheta niciodata, decat atunci cand viata il va obliga sub o forma sau alta.

Daca il privesti cu sinceritate in ochi vei vedea in adancuri mult chin si multa suferinta, dar pe care tu nu prea vei putea sa o vindeci, ci doar el. Ai putea cel mult sa ii aduci veselia pe care o cauta si increderea inapoi, dar rezonanta va fi in functie de durerea care il chinuie mai mult.

BARBATUL GEMENI IN DRAGOSTE. Altfel va fi indiferent chiar si cu el, atata timp cat nu esti tu cea care sa il deschizi emotional de doua ori si sa ii apesi cu dragoste butoanele pana sa isi confirme credinta, puterea, sensibilitatea, viata, deschiderea, sentimentele, grija si dragostea.

Sursa foto: Shutterstock

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top