Connect with us

Știri

Cum o celebreaza Familia Regala din Romania pe mica printesa

Toata lumea a aflat vestea ca Ducesa de Cambridge a nascut o fetita, iar Familia Regala a Romaniei a marcat acest eveniment printr-un lucru inedit.

Principesa mostenitoare Margareta, alaturi de principele Radu au transmis o scrisoare ducesei de Cambridge si printului William, prin care ii felicita pe parinti pentru nasterea celui de-al doilea copil.

„Familia Regala a Romaniei a aflat cu bucurie despre nasterea celui de-al doilea copil al Altetelor Lor Regale Ducele si Ducesa de Cambridge. Astazi, 2 mai 2015, la Londra, la ora 8:34, Alteta sa Regala Principesa Catherine a adus pe lume o fetita in greutate de 3,7 kilograme. Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu au scris o scrisoare Ducelui si Ducesei de Cambridge, in care felicita pe tinerii parinti si doresc intregii familii fericire, bucurie si impliniri”, se spune intr-un anunt publicat pe blogul oficial al Casei Regale a Romaniei.

Tot pe blogul respectiv a fost anuntat si faptul ca, in ziua botezului micutei printese, va fi plantata o magnolie la Castelul Savarsin, ce va purta numele noului membru al Familiei Regale din Marea Britanie, ce va fi asezata langa stejarul pus in pamant in cinstea principelui George, in august 2013.

Ducesa de Cambridge a nascut sambata o fetita la maternitatea St. Mary din londra, aceasta fiind al doilea copil al cuplului princial, ocupand locul al patrulea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

sursa foto trilulilu.ro

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top