Connect with us

Știri

Cum să alegi pantalonii în funcție de silueta ta? – consultă sugestiile noastre

Cum să alegi pantalonii în funcție de silueta ta? – consultă sugestiile noastre

Unul dintre criteriile de alegere a pantalonilor potriviți este cel al formei pe care o are silueta ta. Morfologia corpului va fi cea care va dicta alegerea pe care trebuie să o faci în acest sens, deoarece îți va permite să evidențiezi punctele forte pe care le are silueta ta și să ascunzi eventualele defecte sau ceea ce nu îți place la tine.

Iată, așadar, cum poți face cele mai bune alegeri în ceea ce privește perechea de pantaloni potrivită pentru a fi la modă, pentru a arăta bine și pentru a te simți bine în ceea ce porți. 

Pantalonii potriviți pentru o siluetă tip H

Pentru o astfel de siluetă este indicată alegerea unei perechi de pantaloni cu talie joasă, eventual cu buzunare laterale înalte pentru a putea adăuga un plus de volum în zona șoldurilor și feselor. Dacă vorbim despre blugi, este de preferat să alegi de pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/blugi modelele de blugi drepți cu un design simplu, deoarece aceștia îți vor alungi silueta și te vor ajuta să arăți bine și să evidențiezi formele avantajoase pe care le are corpul tău. 

Pantaloni potriviți pentru o siluetă tip O

Dacă morfologia corpului tău este de tip O, atunci cea mai bună alegere pe care o poți face sunt modelele de jeans dama talie inalta care se potrivesc perfect pe talia și coapsele tale. Preferă modelele de pantaloni chino sau croiul tip țigară și culorile închise ale modelelor de pantaloni pe care îi poți găsi pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/pantaloni și țesăturile simple. Dacă este vorba despre blugi, te poți orienta spre modelele de blugi cu forme drepte sau modelele bootcut sau boyfriend. 

Young thinking woman girl with dark long hair in jeans sitting on yellow sofa in minimalistic interior

Pantaloni potriviți pentru o siluetă tip V

Dacă silueta ta este în formă de V, preferă modelele de pantaloni sau blugi cu talie joasă, dar cu buzunare înalte pentru a oferi volum în zona șoldurilor sau feselor. Alege pantaloni în culori luminoase cu detalii strălucitoare pentru a atrage atenția asupra picioarelor care îți avantajează silueta. 

Pantaloni potriviți pentru o siluetă tip A

Pentru silueta tip A, alege pantalonii cu talie înaltă și cu un design care te va ajuta să îți modelezi formele curbate ale corpului. Poți alege modele de pantaloni și blugi de culoare închisă, cu formă dreaptă pentru a obține un efect de alungire a picioarelor. De asemenea, poți alege dintre modelele de pantaloni chino sau croiul tip țigară pentru a obține outfituri la modă, în stilul preferat. 

Pantalonii potriviți pentru silueta tip 8

Silueta în formă de 8 este una pentru care poți alege cu succes modelele de pantaloni sau de blugi cu talie înaltă, astfel încât să ai posibilitatea de a-ți sublinia talia. Liniile perfecte ale corpului pot fi evidențiate cu ajutorul modelelor de pantaloni de acest fel, blugii cu design drept, în stilul țigară, variantele de blugi slim fit sau cei bootcut fiind unele dintre cele mai potrivite în acest sens. 

Pentru că ai la îndemână toate informațiile necesare pentru a alege perechea de pantaloni potrivită în funcție de silueta pe care o ai, odată ce ai făcut această alegere trebuie să ții cont de combinațiile vestimentare pe care le vei face. Alege topuri potrivite care să îți reflecte personalitatea sau pantofii potriviți pentru a-ți completa ținuta în stilul preferat. Deși tendințele în modă sunt importante, caută întotdeauna ca alegerile pe care le faci să fie dependente și de ceea ce îți place să porți sau ceea ce îți oferă șansa de a te simți bine în pielea ta. 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top