Connect with us

Știri

Cum să invingi la Sic Bo (sfaturi de strategie Tai Sai)

Cum să invingi la Sic Bo (sfaturi de strategie Tai Sai)

Există în oferta cazinourilor online un joc de zaruri exotic pe care îl găseşti sub numele de Sic Bo sau mai rar sub numele de Tai Sai. Dacă ai mai jucat barbut atunci ştii că în acest joc se folosesc 2 zaruri care sunt aruncate pe masa de pariere de către un jucător care poartă numele de aruncător.

În jocul Sic Bo ai de-a face nu cu 2 ci cu 3 zaruri, ceea ce trebuie să recunoşti că face jocul mult mai interesant. Se schimbă şi modul de pariere şi în acest caz mai este jocul atât de ofertant că cel de barbut? Vom încerca să răspundem cât mai concis la această întrebare aşa că urmăreşte-ne cu atenţie!

Poţi face pariuri ofensive şi defensive în Sic Bo?

Credem că majoritatea jocurilor de noroc din oferta cazinourilor au astfel de pariuri în arsenalul lor şi în nici un caz Sic Bo nu face excepţie de la regulă. Numai că la Sic Bo atunci când alegi pariurile defensive răbdarea este cea care te va plăti mai mult decât orice.

În acest fel ţi se sugerează faptul că cele mai defensive pariuri pe care le poţi face în acest joc sunt cele de tip Big sau Small. Indiferent dacă găseşti jocul în oferta Magic Jackpot Casino sau în alte cazinouri, atât pentru pariul Big cât şi Small marginea de casă este aceeaşi, de 2,78%.

Dar specialiştii te sfătuiesc să nu abuzezi de acest pariu pentru că în fond nu faci decât să alegi să pierzi mai încet. Pe de altă parte poţi apela şi la pariurile ofensive, cele care oferă plăti mai mari dar au puţine şanse de succes.

Deci răspunsul la întrebare este unul cât se poate de simplu, poţi face în Sic Bo pariuri ofensive şi defensive în funcţie de cât de bine stăpâneşti jocul. Ai grijă doar că atunci când ai bugetul pe plus să nu te aventurezi în pariuri mari şi să păstrezi aceeaşi strategie.

Pariurile combinate pot aduce avantaj în Sic Bo?

Există informaţia conform căreia un pariu pe 2 rezultate combinate poate aduce un avantaj de 2,77% jucătorului. Înainte de a lămuri acest aspect trebuie să ştii un lucru sigur despre pariurile combinate în Sic Bo, ele nu aduc nici un avantaj indiferent de combinaţia pe care pariezi.

Şi dacă ne raportăm la avantajul de 2,77%% speculat mai devreme atunci în nici un caz nu ieşi victorios cu acest procent. Poate dacă ai fi cazino şi ai avea marginea de casă în acest procent atunci ai fi sigur că la toate pariurile acest procent intră în conturile casei şi prin urmare eşti profitabil.

Dar să atribui un avantaj de 2,72% jucătorului şi să îl faci să creadă că acesta îi aduce în mod sigur victoria este profund greşit. Şi apoi, nu ar trebui să ştim cu toţii care sunt pariurile combinate care se mulează pe această regulă?

Până când acest mister va fi elucidat fi precaut şi nici măcar în glumă nu încerca să pui bani pe astfel de pariuri. Joacă simplu ca la jocul de barbut şi dacă eşti cu adevărat norocos te poţi ridica şi de la masa de Sic Bo victorios.

Există strategii pentru începători şi experţi în Sic Bo?

Încă de la început trebuie să lămurim un aspect, nu există strategii aplicabile în Sic Bo distinct pentru începători sau avansaţi. Ideea este cât se poate de simplă, în orice joc de noroc deci şi în Sic Bo cea mai bună strategie este să rămâi întotdeauna cu bani în contul tău de jucător.

Şi nici nu poţi vorbi la acest joc de abilităţi personale cum ar fi număratul cărţilor la blackjack. În Sic Bo asta faci, joci, nu pui în practică abilităţi personale şi strategii sofisticate de joc pentru că nu ai cum să le aplici aici.

Tot ceea ce trebuie să faci este să identifici pariurile considerate “sigure” şi să pariezi cu discernământ. Şi da, credem că această strategie se mulează la perfecţie atât pentru un jucător începător cât şi pentru unul avansat.

Obţii un câştig, nu te arunca rapid în a dublă sau a tripla miza anterioară. În fond cea mai bună strategie de joc este aceea în care ştii să joci responsabil şi să măreşti cât de puţin banii cu care ai intrat în joc şi asta este de departe cea mai bună strategie de aplicat şi pentru începători şi pentru avansaţi.

O strategie echilibrată te poate face profitabil la Sic Bo?

Depinde ce înţelegi prin strategia echilibrată la jocul de Sic Bo! O asemenea strategie implică mai mulţi factori, nu numai să știi care sunt pariurile cele mai sigure la Sic Bo şi să le joci la nesfârşit.

Trebuie să ai un program strict în care joci Sic Bo şi pe care să nu îl depăşeşti, indiferent de rezultatul unei sesiuni zilnice de pariere ieşi de pe joc şi reia în altă zi. Şi dacă eşti în postura în care faci bani pe plus să şi pui câte ceva deoparte pentru vremuri mai puţin norocoase.

Cam asta înseamnă o strategie victorioasă şi profitabilă la Sic Bo, să ştii când să te opreşti când pierzi, să ştii şi să pui ceva deoparte dar şi să respecţi un program strict de pariere pe care să îl împarți pe intervale orare.

Dacă reuşeşti să găseşti acest echilibru în mod cert că în Sic Bo o să ai parte de succesul pe care ţi-l doreşti. Aceasta este cea mai bună strategie de urmat şi dacă vrei să fi profitabil în acest joc aplic-o de fiecare dată.

Este Sic Bo un joc unic în oferta cazinoului?

În mod clar orice joc este unul unic în oferta oricărui cazino. Îl recomandă pentru acest lucru modul în care se desfăşoară acţiunea, pariurile care se pot pune şi nu în ultimul rând impactul pe care îl are în faţa jucătorului.

Şi se poate spune că Sic Bo are din plin toate aceste calităţi. Este un joc unic de cazino pentru că foloseşte 3 zaruri şi tipurile de pariuri pe care le poţi face în acest joc sunt diverse şi pe placul oricărui jucător.

Găseşti pariuri ofensive, defensive, jocul îţi dă posibilitatea să pariezi indiferent de buget şi în mod clar că are o dinamică de desfăşurare extrem de incitantă. Este prin urmare un joc unic aşa că merită să îl priveşti din această perspectivă şi să îl încerci cât mai curând.

Concluzie

Pentru că este un joc atât de exotic Sic Bo merită jucat fie şi numai pentru experienţa unică pe care ţi-o poate aduce. Intră în joc nu cu gândul la victorie ci la distracţia pe care ţi-o poate aduce! Joacă responsabil şi cine ştie, norocul se poate hotărî să îţi dea şi succesul financiar dorit. Mult succes!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top