Connect with us

Știri

Cum să o cunoști mai bine de la prima întâlnire

Cum să o cunoști mai bine de la prima întâlnire

Ți-ai făcut curaj în sfârșit să o inviți în oraș și ea acceptat? Felicitări. Acum, ca totul să meargă conform planurilor tale, următorul pas e să faci o impresie bună la prima întâlnire. Și să-i dai impresia că o cunoști atât de bine încât să obții și o a doua întâlnire.

Dar cum reușești să o cunoști mai bine și s-o faci să vrea să te revadă? Îți prezentăm în continuare câteva trucuri simple pe care poți să le pui în practică.

Fă-o să râdă

Regula de aur în ceea ce privește prima întâlnire este: fă-o să râdă!

Bineînțeles, nu este ușor, mai ales prima dată, când niciunul dintre voi nu-l cunoaște îndeajuns de bine pe celălalt. Și nu vă cunoașteți nici tipul de umor. Însă, cu un pic de noroc, poate chiar în locul în care vă aflați, puteți să faceți haz de necaz de o anumită situație.

În cele mai multe cazuri, persoanele care râd sunt și se simt relaxate. Și dacă ea se simte relaxată în preajma ta, se va deschide mult mai ușor și o vei putea cunoaște mult mai bine.

Întreab-o ce hobby-uri are

Este important să o implici în discuție pe partenera ta de întâlnire. Chiar dacă ai talent de povestitor și, până în momentul de față, ai trecut prin multe peripeții, cu siguranță ea își dorește o discuție, nu un monolog.

Dacă nu ai nicio idee, cel mai simplu mod prin care poți cunoaște o persoană este s-o întrebi care-i sunt hobby-urile. Și de aici, discuțiile se pot ramifica, mai ales dacă descoperiți hobby-uri comune.

Întreab-o care este muzica ei preferată

Ascultatul muzicii ajută la reducerea nivelului de anxietate, iar discuțiile despre muzică pot lega prietenii îndelungate. În cazul tău, poți descoperi că asculți același gen ca partenera de întâlnire, iar de aici totul poate deveni istorie.

Evită întrebările intruzive

Teoretic, întrebările directe te ajută să cunoști o persoană mai repede. Însă, dacă nu discutăm despre un interviu pentru job, această adresare intruzivă poate să inhibe persoana respectivă, mai ales la primele întâlniri.

De exemplu, nu o întreba pe cealaltă persoană cât câștigă, dacă e atee, agnostică sau credincioasă. Ca să nu mai vorbim de întrebări referitoare la ultimele relații. Cel puțin, nu la început, când sunteți încă în stadiul de cunoaștere.

Acest sfat poate să pară contraintuitiv însă, cum ziceam mai sus, întrebările directe pot crea o atmosferă apăsătoare, care vor determina persoana din fața ta să rămână sub carapace. Iar scopul întâlnirii este să vă cunoașteți mai bine, nu?

Păstrează discuția în sfera hobby-urilor, e cel mai sigur.

Întreab-o ce înseamnă prietenia pentru ea

O vei surprinde cu siguranță adresându-i această întrebare. Iar răspunsul ei îți poate oferi mai multe indicii despre cum este ea ca om în comparație cu o întrebare directă. În funcție de cum se raportează la ideea de prietenie și la oamenii apropiați pe care îi are, tu poți concluziona dacă aveți aceleași valori.

Sfat bonus: dacă totul merge mai repede decât te-ai fi așteptat, fă-ți temele dinainte. Adică citește despre păreri Cialis ca să nu fie probleme sau păreri Herbal V ca să fii pregătit de orice.

Altfel, încearcă să fii cât mai degajat, să porți haine comode, dar adaptate contextului și ascultă-ți partenera activ de fiecare dată când are ceva de zis. Nu acapara discuția și, dacă există tăceri apăsătoare, nu uita că orice poate deveni un subiect de discuție dacă ești îndeajuns de atent.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top