Connect with us
Cum sa porti topurile de dama iarna

Știri

Cum sa porti topurile de dama iarna

Cum sa porti topurile de dama iarna

Multe femei adora tranzitia de la sezonul cald, la cel rece. Temperaturile devin ceva mai placute toamna cand inca pot experimenta cu stilul lor vestimentar. Ba chiar si iarna exista o adevarata incantare fata de puloverele moi, rochitele festive, pantaloni si zeci de alte piese. Dar exista si cateva articole vestimentare care pot da batai de cap la capitolul stilizare, cum ar putea fi de exemplu topurile de dama.

Aceste bluze scurte sunt printre favoritele doamnelor si domnisoarelor care-si doresc sa-si puna talia in evidenta si sa-si contureze frumos proportiile corpului din punct de vedere vizual. Totusi, daca se doreste ca rezultatul sa nu fie doar frumos si demn de apreciat din prisma combinatiilor realizate, ci si calduros, confortabil, adecvat iesirilor pe care le vei avea in sezonul curent, urmatoarele trucuri te vor ajuta sa le integrezi mai eficient in tinutele tale.

 

Abordeaza tehnica straturilor

Ca sa mergi la sigur cand vine vorba de confortul tau in sezonul rece, iti recomandam sa nu eziti in ceea ce priveste tehnica straturilor. Este simplu si usor de aplicat de catre oricine, iar asta impune sa adaugi diferite straturi unele peste altele pana cand hainele iti ofera temperatura ideala si efectul mult dorit.

 

Desigur, e foarte posibil sa te intrebi cate straturi poti adauga intr-o tinuta sau daca nu cumva acest lucru iti va afecta mobilitatea. Rezultatul ideal tine insa de echilibru. Ca prin urmare, toate articolele pe care le imbini impreuna ar trebui sa fie si ele la randul lor adecvate. Foloseste articole de imbracaminte termice daca este posibil, iar daca nu, te poti gandi sa imbini topurile de dama cu malete, cardigane, veste, o bustiera calduroasa sau chiar un maieu dedesubt.

 

Tehnica straturilor poate fi aplicata atat la partea superioara, cat si la cea inferioara. Scopul e ca la final sa nu te ingrijorezi privind cum va reactiona corpul in momentul in care il vei expune la temperaturile reduse.

Imbina-le cu alte articole cu talie inalta

Articolele cu talie inalta sunt si ele binevenite in tinutele la care doresti sa-ti transformi topurile in piesele vedeta ale tinutelor tale. Iarna totusi, nu e loc de compromisuri, ceea ce inseamna ca nici nu e indicat sa-ti lasi pielea expusa. Fustele tricotate, fustele din piele ecologica, blugii si pantalonii de acest fel, vor fi printre piesele de care te vei indragosti. Acel plus de material completeaza minunat zona lasata libera prin purtarea unui crop top, dar totodata si efectul de a-ti contura mai frumos linia corpului, fara sa expui anumite zone.

Alege topuri cossy, din materiale calduroase

Materialul poate fi la randul sau foarte important. Iar daca este un lucru relevant pentru tine, mai cu seama pe lista ta de shopping ar trebui sa se regaseasca topuri tricotate, din lana, topuri cu maneca lunga si alte materiale sau croiuri adecvate perioadei.

 

Materialele placute te vor face sa te simti bine si-ti vor oferi caldura dupa care tanjesti. Iar straturile pe care le vei adauga suplimentar dedesubt sau peste, vor fi mai putine, mai flexibile si se vor potrivi mai bine impreuna.

Accesorizeaza-te corespunzator

La fel de important e si modul in care se accesorizeaza tinuta, fiind ideal asa cum aminteam si anterior, sa nu lasi zonele cheie pe unde poate intra frigul neacoperite. In cazul unui top de dama decoltat sau care lasa libera zona gatului poti folosi o esarfa sau un fular. In talie poti interveni extra cu o curea care sa scoata si mai bine in evidenta aceasta zona.

 

Totodata, un top simplu poate fi imbinat cu o bluzita prevazuta cu maneci cu volanase sau cu o serie de mansete de acest fel. Incaltamintea o poti alege dupa bunul plac sau in functie de destinatie, posibilitatile fiind variate la fel ca in cazul gentii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top