Connect with us
Cursa aeriană București-Lisabona a fost anulată. Peste 100 de români sunt blocați în aeroportul din capitala Portugaliei.

Știri

Cursa aeriană București-Lisabona, anulată. 100 de români blocați în aeroport

Cursa aeriană București-Lisabona a fost anulată. 100 de turişti români, care urmau să se întoarcă din Lisabona în Bucureşti, sunt blocaţi, joi dimineaţă, în aeroportul din capitala Portugaliei, după ce zborul companiei TAP Portugal către România a fost anulat.

Cursa aeriană București-Lisabona, anulată

Reprezentanții Aeroportului Henri Coandă au transmis precizări cu privire la această situație.

„Precizare privind anularea zborului TAP București – Lisabona

Astăzi, 7 septembrie 2017, compania aeriană TAP Portugal a anulat cursa TAP 1324/1325 Lisabona – București – Lisabona. Cei 254 de pasageri care urmau să decoleze la ora 07.00 de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București către Lisabona sunt asistați de agentul de handling care deservește compania aeriană și de personal al aeroportului Henri Coandă.

În același timp, personalul aeroportuar depune toate eforturile pentru minimizarea disconfortului creat de anularea acestei curse.

Compania Națională Aeroporturi București asigură pasagerii că beneficiază de tot sprijinul necesar pentru derularea în în deplină siguranță și securitate a tuturor operațiunilor aeriene.”, se arată în comunicat.

Articole pe aceeași temă:

CNAB anunță diminuarea timpului de așteptare la controlul frontierei pe Aeroportul Henri Coandă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top