Connect with us
Un cutremur a avut loc in Ecuador. Seismul a avut o magnitudine de 6.6 grade si s-a produs in partea de vest a statului.

Știri

Cutremur de 6.6 grade in Ecuador

Cutremurul s-a produs in apropiere de zona de coasta a Ecuadorului, unde luna trecuta, un alt seism de 7.8 grade a ucis mii de oameni si a provocat pagube imense.

Conform Institutului American de Geologie, epicentrul acestui cutremur a fost localizat la 21 de mile de orasul Muisne, situat in partea de vest a Ecuadorului.

Presedintele statului sud-american, Rafael Correa, a scris pe contul de Twitter ca nu s-au inregistrat pagube semnificative si ca nu s-au raportat victime, incurajandu-i pe oameni sa se intoarca la casele lor.

cutremur ecuador

Citeste si: Cutremur de 6,7 grade in Ecuador. S-a simtit si in Columbia

Acest seism urmeaza altuia care s-a produs astazi. Cutremurul respectiv a avut o intensitate de 6,7 – 6,8 pe scara Richter, anunta Institutul de Geofizica al acestui stat. Epicentrul cutremurului a fost masurat la 34 de kilometri de Rosa Zarate si la 60 de kilometri de Esmeraldas. Cutremurul s-a produs la o adancime de 10 kilometri, scrie Russia Today. Din cauza intensitatii de aproape 7 grade pe scara Richter, seismul a fost simtit de locuitorii capitalei Quito cat si de cei din Bogota, Columbia.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top