Categorii Știri

Cutremur în Vrancea. Magnitudinea: 3,6 grade

Cutremur în Vrancea – Un seism cu magnitudinea de 3,6 grade s-a produs astăzi în zona Vrancea. Cutremurul s-a înregistrat la o adâncime de 99,3 kilometri, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs la numai o zi după un alt cutremur care a avut magnitudinea de 3,8 grade în aceeași zonă.

Cutremurul s-a produs la ora 11 și 11 minute

Cutremurul s-a produs în jurul orei 11 și 1 minut, în nordul Vrancei. Cele mai apropiate localități de epicentrul seismului sunt Vidra, Năruja, Reghiu, Odobești și Panciu.

Ieri, un alt cutremur similar s-a produs la ora 15 și 34 de minute la o adâncime de 137 de kilometri. Cutremurul de ieri a avut loc în vestul județului Vrancea, în apropiere de granița cu județul Buzău.

Ultimul cutremur cu o magnitudine de peste 4 grade s-a produs în acest județ pe 19 noiembrie. Seismul a avut magnitudinea de 4,4 grade la o adâncime de 143 de kilometri. Cel mai puternic cutremur din ultimii ani s-a produs pe 24 septembrie. Acela a avut o magnitudine de 5,3 grade și s-a resimțit atât în București cât și în toată Moldova.

CITEȘTE ȘI: Cutremur în Vrancea, miercuri. Magnitudine de 3.8

Cutremurul din 24 septembrie a avut loc la o adâncime de 112,3 kilometri. Cele mai puternice cutremure produse în România sunt cele produse pe 30 și 31 mai 1990, ambele cu magnitudinea de 6,9, respectiv 6,4, conform news.ro.

Vezi comentarii

  • Aici ai o sansa extraordinara poti munci de acasa in timpul liber.Promovam cel mai spectaculos subiect de film.O cariera pentru foarte multi ani.O sansa pe care nu o vei mai intilni.Vino in echipa noastra si convingete ca suntem seriosi.Info margaretacovete@yahoo.ro

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More