Connect with us
Un cutremur de 3.8 grade a avut loc în Vrancea, pe 30 noiembrie. Mișcarea tectonică s-a produs la o adâncime de 137 de kilometri.

Știri

Cutremur în Vrancea, miercuri. Magnitudine de 3.8

Cutremur în Vrancea, miercuri, în jurul orei 15.34. Seismul a avut o magnitudine de 3.8 grade și s-a produs la 137 de kilometri adâncime, a transmis INFP.

Seismul a avut loc în vestul judeţului Vrancea, în apropiere de graniţa cu judeţul Buzău. Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Târgu Secuiesc, Focşani, Râmnicu Sărat şi Mărăşeşti.

Ultimul cutremur cu magnitudine peste 4 s-a produs în zona Vrancea pe 19 noiembrie. Seismul, cu magnitudine 4,4, a avut loc atunci la adâncimea de 143 de kilometri.

Citește și: Cutremur în România!

Cutremur în Vrancea, pe 30 noiembrie

Un cutremur puternic, cu magnitudine 5,3, a avut loc în 24 septembrie, la ora 2.11, resimţindu-se şi în Bucureşti. Seismul s-a produs în zona Vrancea, la o adâncime de 112,3 kilometri.

Cele mai mai puternice cutremure produse în România după Revoluţie sunt cele înregistrate pe 30 şi respectiv 31 mai 1990, cu magnitudini de 6,9 şi respectiv 6,4 pe scara Richter.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top