Connect with us
Dâmboviţa: Doi bărbaţi grav răniţi, după ce pompa de benzină a explodat

Știri

Dâmboviţa: Doi bărbaţi grav răniţi, după ce pompa de benzină a explodat

Caz șocant la Dâmbovița! Doi bărbaţi din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii au fost grav răniţi, duminică, după ce pompa de benzină a unui autoturism pe care o sudau a explodat, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, cei doi vor fi preluaţi de elicopterul SMURD pentru a fi duşi la spital. În urma exploziei, bărbaţii au suferit arsuri.

”Din primele date, se pare că aceştia ar fi încercat să sudeze acea piesă. Vor fi preluaţi de elicopterul SMURD. Unul dintre bărbaţi are 40 de ani, celălalt 41 de ani. Autoturismul era proprietatea celui de 40 de ani. În cauză se va întocmi un dosar penal”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Galaţi: Tânăr reţinut după ce a condus fără permis un autoturism cumpărat cu bani furaţi

Un tânăr a fost reţinut pe bază de ordonanţă după ce a condus fără permis un autoturism achiziţionat din bani furaţi, cu care a făcut un accident, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din oraşul Târgu Bujor au fost sesizaţi joi seara cu privire la faptul că un tânăr de 20 ani, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat manevra de mers cu spatele şi a acroşat un alt autoturism.

În aceeaşi zi, o femeie de 89 ani, din localitate, a sesizat poliţia că în seara de 20 iunie, acelaşi tânăr ar fi pătruns în curtea locuinţei sale şi apoi, folosind chei potrivite, în casă, de unde ar fi sustras suma de 10.000 lei.

Citește și: Accident în Vâlcea. Fostul prefect de Sibiu, Ilie Mintea, și-a pierdut viața

Poliţiştii l-au condus pe tânărul bănuit de comiterea furtului la sediul poliţiei pentru audieri şi, în urma verificărilor, au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că autoturismul pe care l-a condus ar fi fost achiziţionat din banii sustraşi din casa vârstnicei.

Ulterior audierii, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top