Connect with us
Dan Voiculescu, internat în spital! Ce a pățit patronul de la Antena 3

Știri

Dan Voiculescu, internat în spital! Ce a pățit patronul de la Antena 3

Omul de afaceri Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, care deține și postul TV Antena 3, ar fi fost internat de urgență la un spital din București.

Conform informațiilor prezentate de stiripesurse.ro, se pare că afaceristul ar fi suferit o ocluzie intestinală.

Anul trecut, Dan Voiculescu a fost eliberat în urma executării unei treimi din pedeapsa de 10 ani primită, în 2014, în dosarul „ICA”. Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis, în mod definitiv, că fostul senator poate ieşi din închisoare.

Fostul senator a mai fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă. tot din cauza unei ocluzii intestinale.

Dan Voiculescu a fost încarcerat la penitenciarul Rahova din august 2014, după ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la zece ani de închisoare, în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

Completul de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti format din magistraţii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea i-a condamnat definitiv, în dosarul privatizării ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, la opt ani, şi pe fostul ministru Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare.

În acelaşi dosar, fostul director al Agenţiei Domeniilor Statului (ADS) Corneliu Popa a fost condamnat la opt ani de închisoare, iar Jean Cătălin Sandu, fost şef al Direcţiei Juridice din ADS, a primit şase ani de închisoare.

Tot la şase ani de închisoare a fost condamnat Vlad Nicolae Săvulescu, fost şef al Direcţiei de Privatizare-Concesionare din ADS. Flavius Adrian Pop, fost şef de serviciu în ADS, a fost condamnat la cinci ani cu executare. Gheorghe Sin şi Constantin Baciu au primit patru ani de închisoare cu suspendare, iar Vica Ene şi Grigore Marinescu, trei ani, tot cu suspendare.

Citește și: Voiculescu, primul INTERVIU după eliberare din închisoare

Citește și: Mihai Gâdea vorbeste despre vânzarea Antena 3 – Cine ar putea fi cumpărătorul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top