Connect with us
Daniel Minciună, consilier județean PNL Iași, a murit la vârsta de 42 de ani. El și-a pierdut cunoștința pe Aeroportul din Iași.

Știri

Daniel Minciună, liderul consilierilor județeni PNL Iași, a murit

Daniel Minciună (42 de ani), liderul consilierilor PNL din cadrul CJ Iași a murit, după ce și-a pierdut cunoștința pe Aeroportul Internațional Iași.

Politicianului i s-a făcut rău în momentul în care se afla la terminalul plecări. O ambulanță a fost chemată, iar când au ajuns, medicii l-au găsit în stop cardio-respirator. Conform Adevărul, Minciună a fost resuscitat, iar inima sa ar fi repornit.

Citește și: ULTIMA ORA! MUZICA DIN ROMANIA ESTE IN DOLIU CINE A MURIT!

Liberalul a fost dus în comă profundă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, acolo unde în scurt timp a decedat.

Daniel Minciună a fost, în trecut, director al Direcţiei Regionale de Administrare a Drumurilor şi Podurilor. A demisionat din această funcție pentru a candida pentru un post de consilier județean. El a fost ales lider desemnat liderul consilierilor județeni PNL după ce a reușit să intre în CJ.

Minciună era tatăl unei fetițe de doi ani. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top