Connect with us
tineri-23072015

Știri

De ce se tem de eliberare doi tineri care si-au ucis mama vitrega

Pe cand aveau doar 12 si respectiv 13 ani, doi tineri din Miami si-au ucis mama vitrega cu 4 focuri de arma si au fost condamnati la inchisoare cu executare timp de 18 ani.

CITESTE SI: CE A INSEMNAT DE FAPT COPILARIA IN COMUNISM

Dupa ce si-au petrecut aproape jumatate din viata in spatele gratiilor pentru ca si-u ucis mama vitrega, cei doi tineri Curtis si Catherine Jones se tem de eliberare.

Atunci cand a fost condamnat, baiatul  in varsta de doar 12 ani a intrebat daca isi poate lua jocul Nintendo cu el. Copii au folosit arma tatalui pentru a o ucide pe iubita acestuia, iar mai tarziu s-a descoperit in urma anchetei ca gestul violent a fost comis de cei doi pentru ca au fost abuzati sexual de tatal lor, de femeia pe care au ucis-o si de un prieten apropiat al cuplului.

La 29 si repsectiv 30 de ani, cei doi tineri urmeaza sa fie eliberati. Niciunul dintre ei nu a dat vreodata un sms si nu a condus o masina. Cei doi se tem ca nu vor sti cum sa se adapteze la lumea din afara gratiilor, mai ales ca societatea s-a schimbat mult in aceasta perioada. Tehnologia a evoluat, oamenii depinzand de ea in anumite scopuri, de la plata facturilor pana la gasirea unui job.

Catherine sustine ca nu va sti cum sa se imbrace la primul interviu pentru un job, pentru ca pana acum singurele ei haine au fost uniforma inchisorii si pe langa asta se teme de faptul ca oamenii ii vor privi cu ochi rai, chiar daca scopul lor atunci cand erau mici a fost sa puna capat abuzurilor sexuale la care erau supusi.

Fratele ei Jones a avut ocazia sa vada lumea libera pentru cateva ore si a constatat ca oamenii sunt mult mai lipsiti de respect si nedisciplinati in libertate decat in inchisoare.

Sursa foto: blackpressusa.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top